Megszünteti az Apple a 3D Touch funkciót az iOS 13-ban

Apple Hírek   |   2019.09.15 - 20:31   |   Írta: H.A   |   5936
15. szept Megszünteti az Apple a 3D Touch funkciót az iOS 13-ban

Macerásabb lesz az alkalmazások törlése és mozgatása az iOS 13-ban: megszűnik a 3D Toch! KÖSZÖNJÜK...

Mókás, hogy erről kell cikket írni, viszont ahogy az ismerősökkel találkozom, azt látom, hogy ahány ember, annyiféleképpen veti bele magát a már megszokott, de az iOS 13-ban már nem a korábbi módon működő alkalmazás törlése és mozgatása funkciókba.

Alkalmazásokat törlés, mozgatása az iOS 13-on

Ahogy eddig is, az iOS alkalmazásokat az iPhone-on az adott ikonra nyomva lehet törölni, illetve mozgatni. Elkezdenek “rezegni”majd a kis X-re kattintva törölhetjük. Az iOS 13-tól kezdve viszont ez egyáltalán nem egyértelmű funkció! 

Mivel az Apple úgy döntött, hogy megszünteti a 3D Touch-ot, és helyette az iPhone XR-en megjelent Haptic Touch megoldást alkalmazza az új készülékeken, ezért sokkal tovább kell rajta tartanunk az ujjunkat az adott ikonon, még akkor is, amikor felugrik az adott app funkció listája. Igaz, az Apple ide betett már egy új opciót is az alkalmazások rendezéséhez, amire rábökve szintén rezegni kezdenek az ikonok.

Tehát amikor alkalmazást akarunk mozgatni, vagy törölni, akkor legyünk türelmesek, hagyjuk rajta az ujjunkat az adott app ikonján hosszabb ideig, ne nyomjuk erősebben (felesleges), csak legyünk kitartóak és akkor bizony elkezdenek zizegni az ikonok – vagy pedig válasszuk az előugró menüből az Alkalmazások rendezése opciót.

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése