Megvan, mikor mutatkoznak be az idei iPhone-ok!

Apple Hírek   |   2019.08.29 - 18:31   |   Írta: N Marcell   |   1576
29. aug Megvan, mikor mutatkoznak be az idei iPhone-ok!

Az iPhone 11 bemutató időpontja sejthető volt, de mostmár biztosan tudjuk, mikor érkeznek az év legnagyobb dobásai.

Az Apple percekkel ezelőtt jelentette be, mikor tartják a nagy iPhone-eseményt a cupertinói főhadiszállásukon található Steve Jobs Theaterben. A dátumot már korábban is ismertük néhány szemfüles béta-bogarászónak hála, de most bebizonyosodott:

az új iPhone-okról szeptember 10-én rántják le a leplet.

Mindenki jegyezze fel a naptárában, ez már végleges! A 2019-es iPhone modellek bemutatóját a HasznaltAlma is élőben közvetíti majd egy Live Blog formájában. Az eseményt a mottó szerint az innováció fogja meghatározni, és észak-amerikai idő szerint délelőtt 10-kor, magyar idő szerint este 7-kor fog kezdődni. A felhozatalt minden bizonnyal az új iPhone-trió, az Apple Watch következő iterációja, az iOS 13-as frissítése, az AppleTV+ és Apple Arcade szolgáltatások és talán egy-két meglepetéstermék fogja alkotni (rengeteg pletyka kering egy frissített, 16 hüvelykes MacBook Próról, nemsokára egy külön cikkben szedjük majd össze, miket tudhatunk róla). Most pedig lássuk, nagy vonalakban mire is számíthatunk: 

Az új iPhone-felhozatal valószínűleg nagyon fog hasonlítani a tavalyira, két drágább OLED és olcsóbb egy LCD-paneles modellel. A legnagyobb fejlődést minden bizonnyal a kamerákban tapasztalhatunk majd, hiszen a lencsék száma szinte biztosan háromra nő, ráadásul egy ormótlanul nagy házban kapnak majd helyet (a telefonok dummy modelljeit már jó alaposan megnéztük, felfedezéseinkről erre tudtok többet olvasni). Az iPhone XR-t cserélő, olcsóbb opció valószínűleg csak két lencsét kap majd, de ugyanolyan nagy kitüremkedést hátra. Ezen kívül még egy csomó minden kiderült már a csúcsmobilokról a szivárogtatásoknak és elemzéseknek hála, az iPhone 11-ről és 11 Próról itt, az iPhone 11R-ről itt tájékozódhattok bővebben.

Az Apple Watch-okból valószínűleg bemutatkozik majd egy titánium és egy kerámia házas modell. Ezzel feltámadna a Series 2-nél behozott, majd Series 3-nál kinyírt kerámia tokozás, a titánium pedig egy korábban sosem látott új anyaghasználatot jelentene. Viszont olyan pletykák is felröppentek, hogy egyáltalán nem is lesz idén Series 5 Apple Watch; sokak szerint a cég még egy kicsit tartani akarja a zseniálisra sikerült Series 4-et a felhozataluk tetején, hogy jövőre kiadhassák az alvás köre koncentrált, ötödik szériás okosórájukat. 

A többi bejelentést egyelőre homály fedi, de sok a lehetőség: végre bejelenthetik az iOS 13, watchOS 6, macOS Catalina és tvOS 13-as verziójának megjelenési dátumát, illetve hallottunk már pletykákat egy új MacBook Próról, frissített belépőszintű iPadről és új HomePodról. Ezeken felül a szolgáltatások is kifejtésre kerülhetnek, ezek közül az AppleTV+-ra és az Apple Arcade-re vagyunk a leginkább kíváncsiak. 

Ahogy az megszokott, az eseményt az oldalunkon egy liveblog formájában tudjátok majd követni, ahol leírunk majd minden fontos információt, és a közvetítést is élőben nézhetitek. Semmiképp se maradjatok le róla, az idei év legfőbb Apple-termékei nagyon izgalmasnak ígérkeznek!

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése