iPhone 11 újdonságok: jobb kamera és Face ID-vel érkezhet az ide modell

Almás Pletykák   |   2019.08.27 - 09:57   |   Írta: H.A   |   2846
27. aug iPhone 11 újdonságok: jobb kamera és Face ID-vel érkezhet az ide modell

A cikkből kiderül, hogy Gurman értesülései szerint milyen újdonságok lesznek az iPhone 11-ben, az idei iPad Pro modellekben és még egy olcsóbb HomePodról is érkeznek hírek. Nézzük meg, hogy ezúttal mit gyűjtött össze Gurman!

iPhone Pro

A MacBookhoz van MacBook Pro, az iMac-hez van iMac Pro és most úgy néz ki, hogy az iPhone-hoz is lesz iPhone Pro. Az Apple ugyanis az iPhone XR utódját fogja iPhone 11-nek hívni és az OLED kijelzős modellek a Pro nevet kapják majd.

A Pro elnevezést a 3 hátlapi kamerának köszönhetik majd az új telefonok, amik közül egy ultra-széles látószögű lesz, egy klasszikus és egy teleobjektív. A jelenlegi iPhone-okhoz képest az ultra-széles lenne az újdonság.

Gurman úgy véli, hogy az új kamera jobb éjszakai képeket is készít majd, mert a telefon minden kattintáskor 3 képet készít és azokat kombinálja majd az élesebb és magasabb felbontású képért. Újdonság lesz még az is, hogy a kép elkészülte után is lehet majd módosítani a kompozíción. Ezt a funkciót valószínűleg “Smart Frame”-nek fogják hívni.

A videózás terén is jobb lesz az iPhone 11 Pro, az új telefonok ugyanis az iOS 13 képszerkesztési újdonságait videofelvétel közben is lehet majd használni. Így például szépiává tehetsz majd egy videót vagy módosíthatod a színtelítettséget.

Az idei iPhone család új színeket is hoz majd, amik közül néhány matt lesz, az iPhone XR utódjának palettája pedig zöld variánssal bővül. És ha már a külsőnél tartunk, érdemes megemlíteni, hogy Gurman arra tippel, hogy kevésbé lesz törékeny a telefon és a vizet is jobban bírja majd, a hátlapja pedig képes lesz kétirányú vezeték nélküli töltésre.

Az iPhone 11 jobb Face ID érzékelőt is kap majd, ami asztalon fekve is működik majd, tehát elég nagy látószögben lesz képes felismerni az arcunkat. Vagy igazából toka (vagy áll?) ID lesz ez. 

Természetesen az új telefonokban az Apple új, A13-as chipje lesz, mely állítólag egy új mátrix chippel bővül majd.

Új iPadek

Az iPad Pro is megkapja az iPhone 11 Pro háromkamerás hátlapi rendszerét, mellyel valószínűleg a lehető legjobb kamerás táblagép lesz.

Emellett az is izgalmas lehet, hogy a 9,7 colos iPadet egy új 10,2 colos modell váltaná. Igazából már ráférne a frissítés a belépő iPadre, de remélhetőleg az ára nem nő majd meg a frissítéstől.

Viselhető eszközök

Az AirPods harmadik generációs változata cseppálló kialakítást és zajszűrést kap, az új Apple Watch pedig ismét elérhető lesz majd kerámia tokozással és lesz egy új titán változat is.

Olcsóbb HomePod

Ha Gurman jól olvasta ki a tealeveleket, akkor az Apple jövőre egy olcsóbb HomePodot is ki fog adni, melyben a 7 hangszóró helyett csak 2 lesz.

Egy ilyen kisebb és olcsóbb hangszóróval az Apple jobban tudna versenyezni a Google-lel és az Amazonnal az okoshangszórók piacán.

Szerinted melyik új Apple termék lesz a legjobb frissítés idén ősszel?

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése