Mobilinternetes Macbook Pro érkezhet hamarosan

Almás Pletykák   |   2019.08.07 - 06:52   |   Írta: H.A   |   935
07. aug Mobilinternetes Macbook Pro érkezhet hamarosan

Mi az, ami van az iPhone-ban és lehet az iPadben, de nincs egy Mac-ben se?

Természetesen a mobilinternet használati lehetősége.

Azonban úgy néz ki, hogy ezen tervez változtatni az Apple és a jövő év második felében megérkezhet az első olyan MacBook, ami képes lesz a mobilhálózatokhoz is csatlakozni.

A tajvani DigiTimes múlt pénteki elemzése játszadozik a gondolattal, hogy az Apple 5G-s csatlakozásra képes MacBookot fog kiadni jövőre:

A világ top 3 laptop-gyártója, a Lenovo, HP és Dell is ki fog adni 5G-s modelleket 2019 második felében és iparági források alapján úgy hisszük, hogy az Apple is piacra dob majd egy 5G-s MacBookot 2020 második felében.

Azt illetően lap nem fogalmaz elég egyértelműen, hogy mit értenek MacBook alatt, és mivel az Apple jelenleg nem is árul szimplán MacBookot, csak következtetni tudunk, hogy most az Airről, a Pro-ról, vagy esetleg mindkettőről van szó.

Eddig az Apple nem dobott piacra mobilinternetes csatlakozásra képes Mac-et és ez minden bizonnyal nem a véletlen műve (bár 2011-ben valaki tett fel egy ilyen prototípust az eBay-re). Épp ezért ha most rászánják magukat, akkor arra biztos nyomós okuk van. Ilyen ok lehet például az, hogy nemrég felvásárolták az Intel okostelefon modemes részlegét, vagyis hamarosan házon belül készítik majd a modem chipeket.

Te örülnél, ha az Apple 5G-s MacBookot készítene?

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése