Javították a MacBook Prók melegedési problémáját

Apple Hírek   |   2018.07.25 - 15:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   2204
25. júl Javították a MacBook Prók melegedési problémáját

Megtalálta az Apple, hogy mi okozta az idei MacBook Prók gyenge teljesítményét.

Az Appla ma adott ki egy frissítést a macOS High Sierrához, amelyben a jelek szerint sikerült megtalálniuk, hogy mi okozta az új laptopjaik teljesítménybeli problémáját. Mint kiderült, a frimware-ben volt a hiba, ami idő előtt korlátozta a processzor órajelét. Az Apple elnézést kér a kellemetlenégekért, és arra kéri a felhasználókat, hogy mielőbb frissítsenek az operációs rendszer legújabb változatára.

Azt is elmondták, hogy a hiba nem csak az új i9-es Intel procival szerelt gépet érintette, hanem az összes gépben rosszul dolgozott a hűtési rendszer, így lehetőleg minden 2018-as Pro gépre települjön mihamarabb a frissítés.

Mint kiderült, az Apple belső tesztjeinél nem ütötte fel a fejét a probléma, így kerülhetett az üzletek polcaira az értelmetlenül viselkedő MacBook Pro. A benchmarkok nem igen mutatnak változást, hiszen azok eddig is brutális teljesítményről árulkodtak, de a túl hosszú renderidőkből sikerült lefaragnia az update-nek. Többnyire 10 százalékos javulásról beszélünk, amit pontosan nem tudni, hogy milyen módosításokkal ért el az Apple.

 

 

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése