Mikrofon és hangszóró hibákat hozott az iPhone 7-nek az iOS 11.3

Apple Hírek   |   2018.05.05 - 14:16   |   Írta: Máté Gergő   |   10102
05. máj Mikrofon és hangszóró hibákat hozott az iPhone 7-nek az iOS 11.3

Az Apple ingyenes javítást vagy cserét ígér az iPhone 7 és iPhone 7 Plus tulajdonosoknak.

A 9to5Mac hozzájutott ahhoz a hivatalos Apple-szervizeknek (AASP-k) szánt dokumentumhoz, melyben az ingyenes javítás vagy csere lehetőségét rögzítették, mivel néhány iPhone 7 és iPhone 7 Plus tulajdonos mikrofon és hangszóró hibáról számolt be az iOS 1.3-as rendszerre történő frissítés után. A legtöbb panasz arra érkezett, hogy hívás közben a kihangosítás funkció gombja kiszürkült. Továbbá lejátszással kapcsolatos problémákat is jeleztek: a hangjegyzetek és videók lejátszása közben nem működött a hangszóró az iPhone készülékeken.

A dokumentum taglalja az ellenőrző lépéseket. Eszerint le kell választani a Bluetoothon keresztül csatlakoztatott készülékeket és tartozékokat és el kell végezni az audio diagnosztikai tesztet. A dokumentum kimondja, hogy a lejárt garanciájú iPhone készülékek esetében is elvégezhető a javítás (vagy csere), azonban minden ilyen eset egyedi elbírálás alá kerül. 

Jelenleg nincs arra vonatkozó adat, hogy ez a hiba az iPhone 7 készülékek hány százalékát érinti és a hivatalos Apple szervizek sem számoltak be jelentősebb számú problémás esetről.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése