Boltokban az iPhone 8, itt egy kicsomagolás

Apple Hírek   |   2017.09.22 - 14:18   |   Írta: Pausch Rita   |   14124
22. szept Boltokban az iPhone 8, itt egy kicsomagolás

Az iPhoneHacks lecsapott egy új iPhone 8 Plusra: unboxing képek a cikkben!

Mától került kereskedelmi forgalomba az iPhone 8 és iPhone 8 Plus. A jelentések szerint egyelőre mérsékelt az érdeklődés a készülékek iránt. Most vagy az van, hogy mindenki az iPhone X-re vár, vagy annyira elhanyagolható frissítéseket végzett az Apple az iPhone 7 készülékeken, hogy egyszerűen nem érdemes váltani. (Vagy mindkettő.)

Az iPhoneHacks írója viszont lecsapott egy asztroszürke iPhone 8 Plusra, és rögtön miután kézhez vette, fotókon megörökítette az új szerzeményét. Azt írta, azért esett a választása erre a színre, mert ugyan az arany színmódozat is vonzotta, de a fehér előlap már annyira nem, így maradt a feketének is simán beillő asztroszürke mellett.

Várnia nem sokat kellett, mivel előrendelte a készüléket, de külön kiemeli, hogy az Apple igazán ért hozzá, hogy a vásárlói különlegesen érezzék magukat az új készülékek boltokba kerülésének napján. Ugyanakkor ő sem tapasztalt hosszú sorokat, és neki is az a véleménye, hogy az emberek az iPhone X-re várnak.

Ahogy a képeken is látni, egy sötétszürke dobozban érkezett a telefon. A készülék fotója fényes fekete a matt dobozon, és kicsit kidomborodik róla. A cikkíró szerint a csomagolás nagyon igényes és minden részletre alapos kiterjed, ahogy azt egyébként az almás vállalattól azért már eddig is megszokhattuk.

Az eddigi gyakorlattól eltérve, a telefon helyett először a fehér, kis karton tartó került a szeme elé a leírásokkal benne és kívül a „Designed by Apple in California” felirattal.  

A készülék maga a szokásos elülső, hátulsó fóliával ellátott. Levéve alaposan szemügyre vette a régi/új színt, ami a matt fekete iPhone 7-nél világosabb ugyan, de meg sem közelíti a korábbi asztroszürke világosságát. Az üveg miatt egészen olyan, mint a kozmoszfekete iPhone 7.

A dobozban természetesen benne van az összes szokásos kiegészítő (1 m hosszú Lightning kábel, 5W-os adapter, Lightining-3,5 mm jack adapter, füles). Az 5W-os adapter egy kicsit csalódást okozott neki, mert jobban díjazott volna a Plus készülékhez valami gyorstöltésére alkalmasabbat, de hát ez van.

 

 

A cikkíró az üzletben kihelyezett ezüst színmódozatról is készített képet. A galériában még láthattok fotókat, vagy az iPhoneHacks oldalán az összeset.

Az iPhone 8  és 8 Plus készülékek már megvásárolhatók a HasznaltAlma weboldalán is.

Forrás: iPhoneHacks

Kapcsolód cikk:

MentésMentés

MentésMentés

Galéria képek


Kommentek megjelenítése