A 13 órás víz alatti próbát is túlélte az iPhone 7

Apple Hírek   |   2017.01.25 - 15:54   |   Írta: SzavaRicsi   |   4169
25. jan A 13 órás víz alatti próbát is túlélte az iPhone 7

Ráadásul nem is akármilyen körülmények között!

Csak az igazán belevaló horgászok mennek ki a jégre is, hogy a hobbijukat űzzék. Ilyen körülmények között várt a kapásra az az orosz férfi is, akinek többek között egy vadonatúj iPhone 7 Plus volt a partnere.

Egy gyengébb pillanatban azonban az okostelefon valahogyan a lékbe keveredett, ahol tehetetlenül merült alá a nem éppen olcsó masina.

Jobb ötlet híján az iPhone a 4 fokos víz fenekén töltötte az éjszakát addig, amíg 13 óra múlva egy búvár ismerős sietett az okostelefon kimentésére. Három próbálkozás kellett, mire sikerült megtalálni a készüléket.

Nagy meglepetésre a fél napig fagyos vízben hagyott iPhone működőképes állapotban látta meg újra a napvilágot.

 

 

Fedor (@emfedor1983) által közzétett videó,

Azt mondták, hogy a vízbeesés előtti pillanatokban még körülbelül 35 százalékon volt az iPhone akksija, a mentés után pedig a 19-es szám volt a jobb felső sarokban.

Az Apple legújabb okostelefonja már többször is bizonyította, hogy képes jócskán túlszárnyalni az IP 67-es védettségi fokozat elvárásait. Hivatalosan az okostelefon csak egy méter mélységig képes tartani vízállóságát, és ott is maximum fél órán keresztül.

Lenyűgöző az iPhone 7 vízállósága, de a pletykák alapján lehetséges, hogy a következő almás okostelefon még komolyabb védelemmel érkezik.

Forrás: appleinsider

Kapcsolódó cikkek:
Még vízállóbb iPhone érkezik?
Újabb iPhone 7 vízállóság teszt [Videó]
Csinos szörfös lány tesztelte az iPhone 7 vízállóságát​



Kommentek megjelenítése