Conduct THIS!・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.25 - 09:50   |   Írta: Ca$h   |   1872
25. jan Conduct THIS!・Ismerkedő

Railroad Tyccon light, avagy hogyan boldogulsz egy kis felelősséggel?

A Conduct This egy rendkívül jópofa, kis árkád-logikai-ügyességi játék, melyben az lenne a feladat, hogy egy picike városrész éppen aktuális vonathálózatát kézben tartsuk. Nagy vonalakban így lehetne leírni, picivel bővebben pedig az lenne a dolgunk, hogy a különböző színű állomásokból az egyéni színekkel befestett emberkéket elszállítsuk a megfelelő állomásra.

Ez nem hangzik olyan nehéznek, nem igaz? Főleg, hogy az alapokra már rögtön a játék intrójában szépen megtanítanak minket. Itt azt is látni fogjuk, hogy a játék grafikája rendkívül aranyos, stílusos, sőt a maga nemében szépnek nevezhető. Ugyanez mondható el a zenékről és effektekről is, nagyon rendben van a játék.

A dolgok meglehetősen hamar bonyolulttá fognak válni, eleinte csak annyi dolgunk lesz hogy egy állomásról vigyük el az embereket a következőre, amik ráadásul ugyanolyan színűek. Közben csak arra figyelve, hogy az ultracuki, amolyan „kresszes” sárgabuszt telibe ne verjük. Később bonyolódik a helyzet, több állomás lesz, több színben, majd egyre több vonat, majd jönnek gyors tehervonatok is, amiket el kell terelni a sínek váltogatásával stb.

Bárhogy is nézzük a Conduct This egy nagyon jó kis játék, igaz állandóan megerőszakolnak minket a reklámokkal, de hamar túl lehet nyomni őket, illetve természetesen ki is lehet vásárolni a mentességet. Mindenképpen tegyetek vele egy próbát!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése