Minden, amit az Apple könyvéről tudni lehet [Videó]

Apple Hírek   |   2016.11.19 - 19:35   |   Írta: Gergő.H   |   3142
19. nov Minden, amit az Apple könyvéről tudni lehet [Videó]

Fölösleges a mellébeszélés, a képek magukért beszélnek…

Ahogy azt már korábban is megírtuk a héten, az Apple bemutatta első nagyszabású, képekkel teli nagykönyvét. Most már megvásárolható és egy videóban meg is nézhetjük milyen.

Néhány információ ismétlés gyanánt:
A könyv címe egyszerű: “Designed by Apple in California”. Bizonyára ez a felirat már sokaknak ismerős, hiszen majdnem minden Apple terméken megtalálható. Jelentése: "Az Apple tervezte Kaliforniában". Mivel az Apple főhadiszállása Kaliforniában található...

Az albumban szöveget nagyjából csak két oldalon találunk, a lábjegyzetnél, illetve a legelső oldalon egy bevezetőt Jonathan Ive tollából. Mondatok, szavak, betűk helyett egyszerűen csak fantasztikus képeket találunk a kötetben. A kiadvány célja az Apple elmúlt húsz évben való munkásságnak bemutatása és az évek folyamán változó dizájn elemek szemléltetése. Összesen 450 kép található a könyvben, a legelső Mac-től kezdve, az úttörő MacBookon át, a legújabb iPhone-ig minden jelentős, forradalmi, almás terméket megtalálunk a könyvben. 

Magyarországon egyelőre sajnos nem kapható a könyv, sőt egész Európában is csak korlátozott számban, egyelőre csak Franciaországban, Németországban és az Egyesült Királyságban megvásárolható. Az Egyesült Államokban is elég szegényes a kínálat és kimondottan csak a kiemelt üzletekben elérhető, főként nagyvárosokban, mint például New York vagy Boston.

Azok számára akik hátán már futkos a kíváncsiság, készült egy néhány perces, gyors bemutató videó a könyv átlapozásáról.

 

 

Forrás: AppleRider.com

Kapcsolódó cikk:
Megjelent a nagy Apple könyv​


Kommentek megjelenítése