Az Apple tovább csökkenti az árakat

Apple Hírek   |   2016.11.06 - 15:41   |   Írta: Pausch Rita   |   7500
06. nov Az Apple tovább csökkenti az árakat

A MacBook Pro kiegészítőkön kívül, az LG monitorok árai is csökkentek.

Épp csak tegnap este adtuk hírül, hogy a cupertinóiak bizony kénytelenek voltak meghallani, hogy az emberek nincsenek túlságosan elragadtatva az adapterek szükséges használatától. Ezért máris egy kis árcsökkentéssel igyekeztek megnyerni a MacBook Pro felhasználók kegyeit.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy az Apple Displayeket leváltó, eléggé csúnyán túlárazott LG monitorok árait is lejjebb vitték.

A Thunderbolt 3 portokkal ellátott 5K monitor ára 449 990 forintról 337 399 forintra süllyedt, mintegy 112 591 forinttal lett kedvezőbb. A másik, USB-C porttal már rendelkező 4K verzió 239 999 forintról 60 100 forintos csökkenés után, jelenleg 179 899 forintért rendelhető az Apple Store-ból.

Mivel a monitorok alatt az alábbi szöveg áll: „Ez a termék korlátozott ideig kedvezményesen vásárolható meg. Az ár tartalmazza a kedvezményt.*”, így sanszos, hogy az ár nem marad így. Egészen pontosan december 31-ig érvényes, úgyhogy, aki ezekre vágyik karácsonyra, ha az angyalkája jól áll, talán még ez is bekerülhet a fa alá…

Egyelőre iPhone leárazásokról sajnos nem tudunk beszámolni olvasóinknak, de azoknak, akik vásárláson törik a fejüket,  érdemes lesz Black Friday körül feltétlenül visszatérni az oldalra!

 

Kapcsolódó cikk:
5K Apple Display már tuti nem lesz
Az embereknek nem kellett az újítás, ezért az Apple árat csökkent



Kommentek megjelenítése