Már több mint 100 millió iPhone az USA-ban

Apple Hírek   |   2015.11.20 - 11:55   |   Írta: Zoltan C   |   2540
20. nov Már több mint 100 millió iPhone az USA-ban

Ennek kétharmada pedig legalább iPhone 6 vagy a feletti!! Hihetetlen számok, főleg abban a tekintetben, hogy mennyire naprakész a tengerentúli almás közösség típus tekintetében.

Az adatokat a Consumer Intelligence Research Partners elemző cégnek köszönhetjükTehát, 2015 szeptemberének végén több mint 101 millió iPhone volt használatban, ennek kétharmada pedig olyan készülék volt amely 2014-ben vagy 2015-ben jött ki. Ez durván 58 millió 6-ot és 6 Pluszt, illetve 4 millió "zsírúj" 6s-t, 6s Pluszt jelent. Jelenleg a legnépszerűbb modell a 6, ugyanakkor a 6s számai szinte biztosan komolyan fognak még emelkedni - hiszen a felmérés nem sokkal volt a legújabb készülék boltokba kerülése után.

Egyértelműen jól teljesítenek az óriás iPhone-ok, viszont az új vevők bevonzásában lassul az Apple már egy jó ideje. Nem véletlenül indítottak olyan programokat, mint a direkt androidosokat célzó app a "Move to iOS", illetve egy a váltásra buzdító micrositeilletve még egy telefon beszámító program - nem meglepő módon szintén androidosoknak.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése