Új beszállító kerestetik az Apple Watch 2-höz

Apple Hírek   |   2015.11.19 - 23:06   |   Írta: Zoltan C   |   1920
19. nov Új beszállító kerestetik az Apple Watch 2-höz

A legújabb beszállítói fülesek alapján, az almás cég jelenleg tárgyalásokat folytat az Inventec, Wistron és Foxconn Electronics cégekkel, hogy csatlakozzanak a Quanta Computer mellé, amely jelenleg az Apple Watch-okat gyártja.

Állítólag a Quanta nagyobb profitra számított, így lehetséges, hogy nehéz lesz meggyőzni a többieket a csatlakozásról. Hatalmas befektetés mellé kis profit, sosem jelent jót az üzleti világban.

A negyedik negyedévre 4 millió Watch-ot rendelt be az Apple, ami komoly esés az eredetileg 6 milliósra tervezett ünnepi szezon darabszámtól. Kijelenthetjük, sokkal kisebb a kereslet a vártnál..

Mindenesetre, az Apple-nél igyekeznek pozitívak maradni. 10 milliós eladott darabszámot terveznek az év végéig, mielőtt bevezetnék a Watch 2-őt. Barry Lam, a Quanta Computer vezetője, beszélt is ma az Apple Watch 2 bevezetéséről, megemlítve, hogy ideje lenni elkezdeni a gyártást ha tartani akarják a jövő évi indulást. Egyébként igen keveset tudunk még a Watch 2-ről, valószínűleg vékonyabb lesz, érkezik egy beépített FaceTime kamera és nagyobb függetlenség az iPhone-tól.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése