Játék: Warhammer 40,000: Freeblade

Alkalmazások - Játékok   |   2015.11.20 - 13:05   |   Írta: Máté Gergő   |   1712
20. nov Játék: Warhammer 40,000: Freeblade

Azt hittük idén már nem lesz több durva játék. A Pixel Toys mégis belecsapott!

Mi ez az őrület?

A Warhammer 40.000 világa elég sötét keveréke a sci-fi és fantasy univerzumoknak. A számítógépes, konzolos és okos telefonos játékok mellett találkozhatunk vele táblás (asztali) játék formában is. Emellett rengeteg könyv szól az űrgárdistákról, a káosz erőiről, az eldákról és a taukról (igen, orkok is vannak, sőt, még több tucat faj). Az 1987-ben kiadott első stratégiai játék óta a Warhammer 40K rengeteget fejlődött és az App Store-on is egyre több tartalmat találhatunk róla.

Freeblade

A Freeblade-ben nagyon látványos módon szállhatunk harcba 40 single player küldetésen keresztül. Fő feladatunk, hogy elpusztítsuk a káosz erőit, amik veszélyeztetik az emberiséget. A lövöldözés mellett epikus közelharci csatározást ígér a játék (engem lenyűgözött). Fejleszthetjük és kicicomázhatjuk a saját gyilkológépünket, hogy még hatékonyabbak lehessünk.

Egy nem sokára érkező multiplayer módban pedig együtt játszhatunk játékosok ezreivel. A Freeblade iPhone 5, iPad 3, iPad Mini 2, vagy hatodik generációs iPod Touch (és újabb) készülékeken működik. 

A játék ingyenesen letölthető az App Store-ból.




Kommentek megjelenítése