Hamarabb jöhet a Vision Pro

Almás Pletykák   |   2024.01.04 - 08:55   |   Írta: L Ferenc   |   20667
04. jan Hamarabb jöhet a Vision Pro

A legfrissebb információk szerint még ebben a hónapban megkezdődhet az Apple AR/VR szemüvegének árusítása.

Az elmúlt években megannyi pletykát lehetett hallani arról, hogy az Apple meg kívánja vetni a lábát a virtuális szemüvegek piacán, és aztán tavaly nyár elején a WWDC 2023 rendezvényen sokak örömére végre hivatalosan is leleplezték a Vision Pro névre keresztelt újdonságot. Az Apple munkatársai a termékbemutatón csak annyit mondtak, hogy a kereskedelmi forgalmazás valamikor 2024 elején kezdődik meg, a legfrissebb híradások pedig arról szólnak, hogy a tavaly év végén sorozatgyártásba került újdonság forgalmazása várhatóan még ebben a hónapban meg fog kezdődni.

Az amerikai vállalat január végéig olyan jelentős mennyiségű Vision Prót gyárthat le, hogy elvileg nem lehet akadálya a kereskedelmi forgalmazás hónap végén történő megkezdésének. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy az első példányok csak márciusban érkeznek meg a boltokba, de aztán olyan információk is érkeztek, miszerint akár már februárban megkezdődhet a termék értékesítése. 

A Wall Street Insights legfrissebb információi szerint minden valószínűség szerint január 26-án, vagyis három hét múlva pénteken érkezhetnek meg az első almás logós AR/VR szemüvegek az amerikai boltokba.

Nyílt titok, hogy első körben csak és kizárólag az Egyesült Államokban lehet majd kapni a Vision Prót, és egyelőre nem tudni, hogy a világ egyéb régióiba mikor érkezhet majd meg az igencsak jövőbe mutató újdonság. A Vision Próra vágyóknak állítólag mindenképpen be kell majd fáradniuk egy Apple kereskedésbe, az új okosszemüveget ugyanis kifejezetten személyes beállítási segítséggel szeretnék átadni a vásárlóknak. 

Az árcédulán 3500 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 1,2 millió forintos összeg szerepel, és Európában várhatóan ennél is jelentősen többe kerül majd a Vision Pro. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése