Ezeket mutathatja be az Apple március 23-án

Almás Pletykák   |   2021.03.11 - 16:10   |   Írta: ARPII   |   2757
11. márc Ezeket mutathatja be az Apple március 23-án

Sokak által várt termékek érkezhetnek.

A korábban március 16-ra igért Apple esemény úgy tűnik egy hetet csúszik majd, ugyanis most több forrásból is arról értesültünk, hogy az AirTags és egyéb más izgalmas termék is március 23-án mutatkozik majd be.

 

DuanRui tweet-jéből nem tudunk meg sokat a termékekről, azonban korábbi beszállítóktól kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy az Apple bizony egy új kütyüt is bemutat majd, az AirTags formájában. Szerencsére egyik kedvenc informátorunk sem maradt csöndben az eseményeket illetően, Jon Prosser ugyanis először csak a dátumot árulta el, majd a termékekről is ejtett pár szót.

Nem ez az első eset egyébként, hogy a OnePlus és az Apple egy napon mutat be termékeket, vajon van ennek a hátterében valami? Természetesen ne felejtsük el azt sem, hogy ameddig az Apple nem igazolja vissza a bemutató dátumát, addig érdemes ezt pletyka szinten kezelni, erre azonban még várnunk kell egy kicsit, hiszen a cég egy héttel előre szokta csak bejelenteni a legtöbb termékbemutatóját.

 

Igen, az AirTags az a kis eszköz, amit a cég még egyszer sem hagyott jóvá, hogy létezne, azonban többször is feltűnt már iOS bétákban és máshol is. Az eszköz segítségével megtalálhatjuk majd elveszett tárgyainkat, ami pedig az árazást illeti, nagyjából 7 500 – 10 000 Ft közé lesz majd belőve, ami a legolcsóbb Apple termékké teszi. Persze ez még csak az amerikai ár, amit most átváltottunk Nektek, kis hazánkban valószínűleg 10 000 Ft fölé is kúszhat majd ez az összeg.

 

Azonban nem az AirTags lesz az egyetlen, amit az Apple 23-án bemutat, hiszen arról is szó esett már többször, hogy frissül majd az iPad Pro vonal. Itt mind a 11 colos, mind pedig a 12,9 colos készülék is frissülni majd, és talán egy kicsit vastagabbak is lesznek, az új háttérvilágítás miatt. A nagyobb modell talán az első almás termék lesz a piacon, ami mini-LED háttérvilágítást alkalmaz majd.

Emellett a kistestvér, vagyis az iPad mini-re is ráférne már egy vérfrissítés, hiszen utoljára 2019 márciusában kapott lehetőséget arra, hogy egy újabb modellel bővülhessen a paletta. Sajnos az új mini modell megjelenése annyira nem biztos, azonban ezzel kapcsolatban is voltak spekulációk bőven.

 

A táblagépek mellett az asztali vonal is frissülhet, mégpedig az iMac széria, ami mostmár az új Apple Silicon lapkákkal érkezhet majd. A kérdéses modell egy 24 colos iMac lehet, amiről már sokat hallottunk. Ez egy 4K Retina kijelzőt kaphat, megújult dizájnnal és kisebb kávákkal, hiszen mégiscsak 2021-et írunk.

 

Fülhallgató téren is meglephet minket a cég, azonban ne is gondoljunk az AirPods Pro 2-re, mivel arra még várni kell, azonban egy AirPods 3-nak már nagyon itt lenne az ideje.

Szintén csak régen frissült termékek közé tartozik az Apple TV, ami idén márciusban szintén kaphat egy újabb változatot.

Maga az esemény bizonyára virtuális lesz, azonban nem kell aggódni, hiszen az Apple Park-ban készült hasonló programok mindig is lenyűgöző látványvilágot nyújtanak, de azért mégsem ugyanaz a helyzet, mint amikor halljuk a közönséget tapsolni vagy ujjongani.

Ti várjátok már az Apple márciusi eseményét, ha igen akkor melyik termék miatt vagytok a legizgatottabbak? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: appleinsider

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése