Első élő képek az új AirPodsról

Almás Pletykák   |   2021.02.25 - 09:29   |   Írta: L Ferenc   |   1858
25. feb Első élő képek az új AirPodsról

Mutatjuk, hogy hogyan néz ki az Apple legújabb fülese.

Régóta pletykálnak már arról, hogy az Apple hamarosan hivatalosan is leleplezi a második generációs AirPods fülhallgató sokak által várva várt utódja. Erre rövid időn belül ténylegesen sor kerülhet, most ugyanis felbukkantak a harmadik generációs AirPods első élő fotói.

Az újdonság kicsit rövidebb, mint az elődje és jobban hasonlít a magasabb kategóriában versenyző AirPods Próra, és hasonló mondható el az átalakított töltőtokról is. A Spatial Audio funkciót várhatóan meg fogja kapni a elődjénél jobb hangminőséggel kecsegtető újdonság, a zajszűrés viszont továbbra is megmarad a felsőbb kategóriában versenyző AirPods Pro kiváltsága.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a harmadik generációs AirPods 20 százalékkal olcsóbb lesz az AirPods Prónál. Mivel utóbbi termék az Egyesült Államokban 249 dollárba (73 ezer forint) kerül, az új AirPods várhatóan mintegy 200 dolláros (59 ezer forint) áron fog nyitni. 

Az AirPods 3 hivatalos bemutatójára várhatóan valamikor márciusban kerül majd sor, az újdonság előreláthatólag az AirTags nyomkövetővel, illetve a mini-LED kijelzős új iPad Pro tabletekkel együtt fog bemutatkozni.

Az aktuális AirPods normál töltőtokos változata Magyarországon jelenleg 59 990 forintos hivatalos listaárral rendelkezik, a vezeték nélküli töltőtokkal rendelkező kivitel pedig 74 990 forintba kerül. Az AirPods Pro itthon hivatalosan 99 990 forintba kerül. Jól értesült források szerint utóbbi high-end TWS modell utódja is érkezőben van, a második generációs AirPods Pro állítólag jobban lekerekített formatervvel és minden korábbinál jobb hangminőséggel fog rendelkezni. 

Emlékezetes, hogy az Apple 2016 szeptemberében az iPhone 7-tel együtt leplezte le első Bluetooth fülhallgatóját, ez az első AirPods 2016 decemberében debütált a kereskedelmi forgalomban. A változatlan design mellett továbbfejlesztett technikával támadó második generációs AirPods 2019 márciusában debütált. A fejlett zajszűrésre képes AirPods Pro 2019 októberében tűnt fel a színen, az Apple legújabb ilyen jellegű terméke, az AirPods Max fejhallgató pedig nemrégiben érkezett meg a boltokba. Utóbbi csúcstermék hazai hivatalos listaára nem kevesebb, mint 234 990 forint.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése