Két különböző méretű AirPods Pro érkezhet 2021-ben

Almás Pletykák   |   2021.01.03 - 16:28   |   Írta: ARPII   |   1835
03. jan Két különböző méretű AirPods Pro érkezhet 2021-ben

Az arany tojást tojó tyúk nem áll le.

Nemrég napvilágot látott pár kép, ami fontos információval szolgálhat az új AirPods Pro-val, vagy esetleg AirPods Pro-kkal kapcsolatban, ugyanis nem kizárt hogy ezúttal két különböző méretben érkezik majd az Apple felső kategóriás fülhallgatója. Az információ Mr white-tól származik, aki nem a legmegbízhatóbb forrás az interneten, de számos Twitter bejegyzése bizonyult már sikeresnek a múltban.

 

A képeken AirPods Pro alkatrészeket láthatunk, a kábelek pedig eltérő hosszúságúak, így elképzelhető hogy itt két egymástól teljesen független termékről beszélhetünk. A két jobb oldali, ami megközelítőleg azonos hosszúságú, valószínűleg a jelenlegi AirPods Pro-hoz tartozik, míg a másik kettő két meg nem jelent termék alkatrésze lehet.

 

Mr white nem hangzik túl meggyőzőnek, azonban szerinte is két külön termékről lesz majd szó, nem pedig csak kísérletezgetésről. Emellett azt is hozzátette, hogy az új modell(ek) is a W2-es chipet használ(ják) majd. A Bloomberg még októberben osztott meg egy jelentést, amiben arról volt szó, hogy az új AirPods Pro elhagyja az ikonikus szárat és egy sokkal kerekebb kialakítással rendelkezik majd. Talán ez lehet majd az egyik különbség a két modell között, de az sem kizárt hogy azonos lesz majd a megjelenésük.

 

A Bloomberg szerint a cég egy sokkal kompaktabb forma felé próbál mozdulni, ami segíthet majd a jobb antenna és mikrofon elhelyezésben, ezzel is növelve az aktív zajszűrés minőségét. Az AirPods Pro már eleve különböző méretű fülpárnákkal érkezik, így érthetetlen hogy miért lenne előnyös két különböző méretű termék, talán a teljesítménnyel lesz összefüggésben és nem a kényelemmel. Az sem kizárt, hogy az egyik modell lesz az AirPods 3, míg a másik az AirPods Pro 2.

 

Fekete AirPods Pro?

Egy másik érdekes dolog az AirPods Pro 2-vel kapcsolatban, az hogy Mr white hogyan reagált egyes kommentekre. Egyik követője ugyanis megkérdezte, hogy vissza tudja-e igazolni, hogy érkezik majd fekete AirPods is, ugyanis ő nagyon örülne neki. Mr white válasza inkább hangzik spekulációnak és tippnek mintsem egy megbízható forráson alapuló kijelentésnek, ugyanis azt reagálta a kommentre, hogy szerinte az AirPods-nak nem állna jól a fekete, talán.

 

Ahogyan azt már említettük, Mr white nem a legmegbízhatóbb figura az interneten, így érdemes fenntartással kezelni a kijelentéseit. Korábban szerencséje volt megjelenés előtt kézbe fogni az iPhone 20W-os fali adapterét, és azt állította, hogy ez a telefonnal együtt érkezik majd. Ezt követően posztolt az Apple fonott kábeleiről is, ami az iPhone 12 mellé érkezik majd. Nos, utólag már tudjuk, hogy egyik sem bizonyult igaznak, legalábbis eddig, hiszen a kábel még megtörténhet a távoli jövőben.

Ti mit gondoltok az új Apple AirPods Pro-ról, szerintetek két külön modell érkezik majd? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: 9to5Mac

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése