Csúszik az iPhone 12 és az iPhone SE Plus gyártása

Almás Pletykák   |   2020.04.22 - 17:24   |   Írta: ARPII   |   4250
22. ápr Csúszik az iPhone 12 és az iPhone SE Plus gyártása

Sajnos a vírus itt is érezteti hatását.

Az iPhone 12 gyártása feltehetően egy hónappal el lett csúsztatva, emellett pedig a pénztárcabarát SE nagytestvére, az iPhone SE Plus is később kerül majd a boltok polcaira, a tervezettnél nagyjából egy évvel később.

Az Apple azok közé a gyártók közé tartozik, akiket talán a leginkább érint a koronavírus. Ez nem csak kevesebb szállítmányt jelent a jelenlegi mobilokból, hanem a 2020-ban érkező iPhone-ok csúszását is eredményezheti. Ming-Chi Ku szerint az Apple már elkezdte alkalmazottai képesítését az „iPhone 12”-vel kapcsolatban, a világjárvány azonban keresztbe húzta a cég terveit és a változtatások ellenére is egy hónap csúszáshoz vezetett, ami a tesztelést illeti.

 

Az Apple iPhone 12 várhatóan négy különböző modellel érkezik majd, a jelentések szerint pedig a 6,1 colos és 5,4 colos típus szeptemberben kerül majd a gyártósorra. A 6,7 colos csúcsmodell viszont egészen 2021 októberéig nem fog tömeggyártásba kerülni „komplex dizájnja” miatt. Azt feltételezhetjük, hogy az Apple mindet egyszerre mutatja majd be, egy eseményen belül, a 6,7 colos verzió megjelenése azonban eltérhet a testvéreitől. A csúszás a milliméter hullámos technológia felhasználása miatt is lehet, ugyanis ezt már szerették volna implementálni ezekbe a mobilokba. Természetesen az még nem tisztázott, hogy minden iPhone 12 modell megkapja majd ezt vagy sem.

 

Emellett a riportokból az is kiderült, hogy az Apple korábban tervezte egy nagyobb „iPhone SE Plus” bemutatását is, a kisebb 4,7 colos SE mellett. Erre szintén csak az iOS 14-ben találtak bizonyítékokat, azonban az eszköz megjelenésének ugyancsak a COVID-19 tett keresztbe. Állítólag az Apple egészen 2021 második feléig várni fog az SE Plus bejelentésével, így ha erre ácsingóztok, akkor több mint egy évet kell még várnotok.

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése