Már májusban érkezhet, és ilyen lehet az új iPhone SE

Almás Pletykák   |   2018.04.21 - 22:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   16345
21. ápr Már májusban érkezhet, és ilyen lehet az új iPhone SE

Kitálaltak a tokgyártók - ekkor jön és ilyen lesz az új iPhone SE

Májusban érkezik a frissített iPhone SE a Mac Otakara japán oldal értesülései szerint. A tokgyártóktól kapott információkból lényegében teljes körülírást kaptunk a különleges kiadás új változatáról - már persze, ha hihetünk a pletykáknak.

A hír szerint a második generációs modell azonos képernyőmérettel érkezik mint elődje, és a Touch ID is öröklődik. Ezzel ellentétes pletykáról, azaz 4,2 colos iPhone SE-ről is beszéltek már, de a tokgyártók szerint az Apple megtartja a klasszikus méretet. Szerintük nem marad viszont a 3,5 mm-es jack aljzat, így az iPhone 6s és 6s Plus szeptemberre várható távozása után az Apple végleg búcsút int az analóg kimenetnek.

Akár üveghátlappal is érkezhet az új SE - az esetleges vezeték nélküli töltés érdekében -, de erről még a tokgyártók sem tudtak biztosat mondani.

A belsőt illetően több értesülés szerint is az iPhone 7 és 7 Plus-ból ismert A10 Fusion chip dübörög majd az SE 2-ben, amely a tesztek szerint 40 százalékkal gyorsabb az első SE processzorjánál. Memória tekintetében bizonyára továbbra is 2 GB-ból gazdálkodhatunk majd, és belső tárhelynél is marad a maximum 128 GB-os méret.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó hírek:




Kommentek megjelenítése