Az LG szállíthatja a Face ID -t az új iPhone X-hez, iPad Pro-hoz és az iPhone X Plus-hoz

Almás Pletykák   |   2018.01.09 - 22:00   |   Írta: Máté Gergő   |   4678
09. jan Az LG szállíthatja a Face ID -t az új iPhone X-hez, iPad Pro-hoz és az iPhone X Plus-hoz

Az Apple jelentős beruházást tervez annak érdekében, hogy az LG Innotek biztosítsa a 3D érzékelő modult a következő generációs készülékeihez.

A koreai The Investor szerint az LG lesz az idén megjelenő iPhone-ok és iPad-ek Face ID moduljainak beszállítója. A koreai vállalat 820.9 millió dolláros előleget kaphat a 3D érzékelő és kameramodulok gyártásához. Az említett érzékelőhöz az LG Innotek olyan részelemeket gyárthat, mint a pontvetítő és az infravörös fényvető. Ezek elengedhetetlenek a TrueDepth kamera rendszerhez, amely lehetővé teszi a Face ID és az Animoji működését.

Rengeteg múlhat a beruházás sikerességén, hiszen a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo előrejelzése szerint az Apple idén egy felújított iPhone X, egy nagyobb kijelzőjű iPhone X Plus és egy középkategóriás iPhone (sokak szerint a második generációs iPhone SE) kiadását tervezi.

Emellett legalább egy iPad Pro modell is Face ID-val érkezne 2018-ban Mark Gurman (Bloomber News) szerint. Az LG-vel tervezett partnerség segíthet az Apple-nek elkerülni a tavaly év végén tapasztalt beszállítási problémákat a 3D érzékelő modulokkal kapcsolatban. Garantálható lenne az új iPhone X és az iPhone X Plus elérhetősége, és az iPad Pro további funkcióval bővülne.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése