Kiszivárgott az iOS 11 GM verziója, amiből szinte mindent megtudunk az iPhone 8-ról!

Almás Pletykák   |   2017.09.09 - 18:19   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   10841
09. szept Kiszivárgott az iOS 11 GM verziója, amiből szinte mindent megtudunk az iPhone 8-ról!

Szerkesztőségünk megcsinálta a lehetetlent és megszereztük az iOS 11 végleges változatát, amely rengeteg újdonságot hozott.

Fontos letisztázni, hogy a GM szoftver, egy olyan frissítés, ami már a teljesen végleges iOS verzió, csak a fejlesztők a hivatalos megjelenés előtt hamarabb kézhez kapják. Ez minden évben az új iPhone bemutatójának az estéjére esik.

Elsőnek az érdekességek, amiket magában a szoftverben találtak az okosok. Szinte mindent megtudtunk az iPhone 8-cal kapcsolatban, amit eddig nem tudtunk, így mondhatjuk, hogy ez egy félhivatalos megerősítés.

Az új iPhone OLED kijelzője – hasonlóan az iPad Próhoz – megkapja a True Tone kijelzőt, ami azt jelenti, hogy a telefon a kijelző színeit és egyéb apróságait a környezeti fényhez igazítja, így még szebb képet adva minden helyzetben! Ezen kívül a kijelző felbontása 1125x2436 lesz.

Az iPhone 8 (kódnevén D22) kamerája valami fantasztikus teljesítményre lesz képes! Videó felvételnél 3 minőségbeli opció közül választhatunk majd: 1080p HD 240 fps-sel, 4K 24 fps-sel, vagy a hihetetlen 4K 60 fps-sel! Valamint minden ilyen videóhoz választható lesz valamilyen effekt is. Kamerán belül még a Portré Módot is felújítják, valószínűsíthetőleg egy jobb vaku optimalizációval, ami nekünk annyit jelentene, hogy különböző típusú és effektü portré képeket készíthetünk majd vele.

Egészen eddig nem lehetett tudni, hogy mi lesz az Apple arcfelismerő funkciójának neve. Mostmár ezt is tudjuk: Face ID! Mostmár szinte biztos, hogy a Touch ID-t helyettesíti, ugyanis fantasztikusan működik majd. A 3D-s technológiának köszönhetően nem lesz átverhető egy egyszerű Facebook fotóval, mint a Samsung készülékei. Egy kis instrukciót is kapunk majd, hogy hogyan is szkenneljük be az arcunkat:

 

 

Természetesen ebben a szoftverben már az iPhone 8 karikatúráját sem féltik mutogatni:

 

 

Ahogy az Apple Watch Series 3-at sem, ami LTE felszereltséget kap majd:

 

 

Valamint érkezik az Animoji funkció is, amivel animált emojikat küldhetünk majd iMessagen belül a saját arckifejezéseinkkel felvértezve:

 

 

Tisztán látszik, hogy az Airpods is kap majd egy kisebb frissítést (Airpods1,1 helyett AirPods1,2), ami külsőre annyi változást hoz majd, hogy a töltésjelző ledecske nem a fedél alatt, hanem a doboz külsején lesz elhelyezve:

 

 

Valamint az új Home gombot is szemügyre vehetjük, ami nem is biztos, hogy egy Home gomb lesz, hanem csak egy egyszerű gomb. A szoftverből az is kiderül, hogy a ki/be-kapcsoló gomb lesz az új Home gomb, ugyanis rengeteg új funkciót tudunk majd beállítani rajta.

 

 

És ha ez még nem lenne elég egy csomó új (és egy régi) hátteret is kapunk majd a frissítéshez. Sajnos új Live háttérképek továbbra sem érkeztek.

 

 

Forrás: 9to5mac.com / AppleRider

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése