„Tükörszerű” színben pompázhat az iPhone 8?

Almás Pletykák   |   2017.07.10 - 13:46   |   Írta: B Ádam   |   2225
10. júl „Tükörszerű” színben pompázhat az iPhone 8?

A legfrissebb hírek szerint négyféle színváltozatban lesz kapható az ősszel érkező iPhone 8, amely egy eddig még nem látott külsővel kápráztathatja el a vásárlókat.

Ez a kiszivárogtatás attól a Benjamin Geskintől érkezett, aki egyébként kitűnő Photoshop művész. Hobbija profi látványterveket készíteni a felmerülő pletykák alapján, és ezúttal sem okozott csalódást, gyönyörűen illusztrálta, hogy milyen lehet az új „tükörszerű”, fényvisszaverő modell.

Geskin ugyan nem fedte fel, hogy honnan származik az információja, az viszont biztató, hogy ez a hír nem mond ellent az Apple-lel kapcsolatos dolgokban jól értesült Ming-Chi Kuo korábbi jóslatának, miszerint idén kevesebb színben lesz elérhető az új iPhone.

Ami a másik három színt illeti, Geskin ezzel kapcsolatban nem tudott (vagy nem akart) konkrétumot mondani, az viszont valószínűnek tűnik, hogy a jelenlegi hat iPhone 7-es árnyalatból (rozéarany, arany, ezüst, fekete, kozmoszfekete és ProductRED, avagy piros) kerülnek majd ki.

Az iPhone 8-cal kapcsolatban továbbra is rengeteg pletyka üti fel a fejét, a legfrissebbek között az új arcfelismerő technológiát teszteléséről, valamint a továbbra is botrányosan lassú töltésről hallhattunk. Előbbinél maga az arcfelismerés nem újdonság – sőt, már a jubileumi iPhone kapcsán is felmerült a technológia –, ám ez a hír most egy picit más. Ugyanis eszerint az Apple a Touch ID funkciótól fog búcsúzni, az új 3D technológiájú arcfelismerő javára. Erről bővebben itt, míg a szerény teljesítményű töltőről itt olvashatnak.

Forrás: macrumors.com / AppleRider

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése