Mi jöhet az iPhone után?

Almás Pletykák   |   2016.12.19 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   5023
19. dec Mi jöhet az iPhone után?

Az egyik neves piaci elemző alaposan az üveggömb mélyére nézett.

Sokszor azt is nehéz megmondani, hogy az elkövetkezendő negyedévben hogyan fognak alakulni az okostelefon piac legfontosabb eseményei, nemhogy megjósolni azt, hogy néhány esztendő múlva milyen irányba halad majd az iparág. Akadnak azonban olyan piaci elemzők, akik elég bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy ilyet tegyenek, és ilyen például a Piper Jaffray vezető elemzője, Gene Munster is, aki most az Apple jövőjével kapcsolatban nyilatkozott meg.

Emberünk úgy véli, hogy a jövő évben érkező, az első iPhone tizedik születésnapját ünneplő jubileumi vadonatúj iPhone a maga lényegében keret nélküli OLED kijelzőjével sikeres termék lehet. Munster szerint az iPhone 8 várhatóan erős egyszámjegyű, vagy gyenge kétszámjegyű növekedést hozhat az almás logós gyártónak, mely amerikai vállalat a 2017. október 1-jével kezdődő 2018-as üzleti évben várhatóan 170 millió darab okostelefont fog eladni. 

Az elemző úgy gondolja, hogy az Apple valamikor öt éven belül Augmented Reality és Mixed Reality technológiákra épülő, viselhető kütyükkel válthatja majd fel a szépen lassan elöregedő iPhone platformot, ezenkívül pedig az Apple-nek jó esélyei vannak az autóipar meghódítására is.

Kapcsolódó cikkek:
Vezeték nélkül lesz tölthető az iPhone 8?
10-féle iPhone 8 prototípust tesztelnek
Három méretben támadhat az iPhone 8



Kommentek megjelenítése