DominoCity・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.12.19 - 10:42   |   Írta: Ca$h   |   1449
19. dec DominoCity・Ismerkedő

DominoCity lakosai mindig boldogok.

Mert valójában csak agyatlan, kedves, aranyos, mosolygós kis dominók ők, nem is lehetnek komoly problémáik, miért ne lennének boldogok. Egyetlen dolguk és vágyuk van csupán, hogy egymás után rakosgatva őket, ha borulni kell, akkor jó legyen az irány és, hogy a cél felé tartson a vonal. Ez lenne a mi feladatunk.

A DominoCity látványvilága meglepően kellemes, engem első körben a Nagy Gatsbyre emlékeztetett, de biztosan leszen olyanok is, akiknek mondjuk a Bioshock fog beugrani, vagy akár valami más. Nem is számít, mert kellemes a szemnek és igényességet sugároz magából. Feladatunk az lenne, hogy eljussunk egyik pontból a másikba úgy, hogy ez minél kevesebb időt vegyen igénybe és, hogy minél kevesebb dominót használjunk fel a célra. A távolságot és a szöget könyedén befolyásolhajtuk, sőt akár vissza is tudunk lépni egyet, ha akarunk.

A játék eleinte végtelenül egyszerűnek fog tűnni, aztán ahogyan haladunk előre, azon vesszük észre magunkat, hogy nem is olyan könnyű ez a dolog, mert nagyon fontos a dominók közti távolság, illetve a szög, amit egymással bezárnak. Szerencsére a játék mindig segíteni fog nekünk, nem rakhatunk le úgy dominót, hogy borulás estén az ne vinné tovább a sort. Ha mindent jól csináltunk akkor csillagokkal – már megint csillagok persze – és gyémántokkal jutalmaznak meg minket.

Sajnálatos módon, a játék tele van szórva reklámokkal, addokkal és erőszakos videókkal, nyilván ha ezt nem bírjuk tovább, perkálnunk kell. A rutinos iOS játékosok viszont már hozzá vannak szokva az ilyesmihez, éppen ezért bátran ajánlom bárkinek, aki szereti ezt a stílust.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése