Három új MacBook érkezhet 27-én

Almás Pletykák   |   2016.10.26 - 02:12   |   Írta: Zoltan C   |   2599
26. okt Három új MacBook érkezhet 27-én

Pont a holnapi "Hello again" sajtóesemény előtt védette le három új MacBook nevét az Apple.

Ezek közül kettő feltehetően az új 13 és 15 colos MacBook Pro, míg a harmadik az új 13 colos Retina MacBook lesz. Nem volt túlságosan elővigyázatos az Apple mostanában, az új MacBookok egyikéről képek is szivárogtak ki.

Eddig is tudtuk, hogy az október 27-én (csütörtök) tartandó esemény fő attrakciói a régóta várt új MacBookok lesznek, most ezek a védjegyek (amiket egyébként Oroszországban nyújtottak be) igazolják is ezt.

Az új gépek sorban az A1706, A1707, A1708 modell számokat kapták és hordozható PC-ként írták le őket. Ez egyértelműen kizárja, hogy új iMac-ekről legyen szó ‒ 2017 első feléig ne is számítsunk rájuk.

Kedvenc, legmegbízhatóbb elemzőnk, Ming Chi Kuo szerint a frissített 13 és 15 inches MacBook Prók új dizájnt és egy Magic Toolbarnak nevezett OLED touchbart kaphatnak (ez is látszik a frissen kiszivárgott képeken). Hiszi, hogy a MacBook Air család sem lesz kinyírva, kiadnak egy 13 colos modellt, a 11 colos opció pedig "kihal" szépen magától.

Még újabb pletykák beígérték az Intel legújabb processzorait, 2 terrás SSD tárhelyet és USB-C csatlakoztathatóságot ‒ ezzel búcsút inthetünk a hagyományos USB portnak, sőt nagy valószínűséggel a MagSafe konnektornak is itt az út vége.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése