Nem álom a 256 GB-os iPhone 7?

Almás Pletykák   |   2016.03.16 - 19:21   |   Írta: B Ádam   |   1820
16. márc Nem álom a 256 GB-os iPhone 7?

Erősödnek a hírek.

Nem is olyan régen vetődött fel, hogy az iPhone 7 Plus 256 GB-os belső tárhellyel rendelkezhet, ezt követően pedig az olasz HDblog pontosan ekkora méretű SanDisk memóriachipről osztott meg képeket, ami akár még a következő generációs Apple telefonba is bekerülhet.

A cupertinóiak már több korábbi iPhone modellnél is használtak a SanDisk által készített chipeket, ráadásul a hírek szerint a kaliforniai gyártónak sikerült kellő mértékben lekicsinyítenie a chipet, ez pedig illeszkedhet is az Apple koncepciójához, amely minél vékonyabb készülék létrehozását szeretné.

Az egyelőre nem világos, hogy a 16 GB-os modell továbbra is a kínálatot színesítené-e, azonban a 32, 128 és 256 GB-os változatok érkezése eléggé valószínűnek tűnik.

Az iPhone 7 várhatóan szeptemberben érkezik, a pletykák alapján A10-es chip, Smart csatlakozó, dupla lencsés kamera, sztereó hangszórók, Intel 7360 LTE modem, vezeték nélküli töltés, 3 GB RAM, valamint az antennacsíkok és a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó hiánya mind szóba jöhet az új telefon esetében.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikk: Antennacsíkok nélkül érkezhet az iPhone 7?


Kommentek megjelenítése