Képek az állítólagos iPhone 7-ről?

Almás Pletykák   |   2016.03.16 - 20:00   |   Írta: Pausch Rita   |   5477
16. márc Képek az állítólagos iPhone 7-ről?

Több „gyanús” kép is érkezett Kínából a lehetséges új iPhone-okról!

Korábban írtunk arról, hogy egy új bejegyeztetett szabvány, illetve egy kiszivárogtatott kép, arra enged következtetni, hogy eltűnhetnek az antennacsíkok a készülékekről. Most újabb „bizonyítékok” érkeztek a változásra. Bár talán a bizonyíték szó mégiscsak túlzás, de a külföldi sajtóban „kiszivárogtatott” képekként emlegetik a fotókat, amik az antennacsíkok módosítására engednek következtetni. Ezek szerint a csíkok teljesen ugyan nem tűnnek el, de a dizájnjuk azért változik.

Az egyik iPhone „átdizájnoló” cég, a Feld & Volk – bőr és egyéb borításokkal egyediesítik a készülékek megjelenését – szintén bedobott pár képet az iPhone 7-ről, de gyorsan finomították a közösségi média több platformján is, hogy ez csak az ő elképzelésük őszre. (A karbon borítás minden bizonnyal az ő ötletük...)

Az antenna mellett, a másik téma, amit szintén nagy találgatások öveznek, hogy lesz-e duál-kamera, vagy sem. A pletykák nagyrészt arról szólnak, hogy lesz, de cizellálják azzal, hogy csak az iPhone 7 Plus-ban, amiről szintén megjelent „kiszivárogtatott kép”. Ez alapján lehet duál-kamera, legalább az egyik modellben a kettő közül.

Szintén ezen a képen látható a készülék alján a három pötty Smart Connector is, ami az iPad Pro-val kikerült új Apple „csatolófelület”. ( Az új megoldás „megszakításmentes kommunikációt tesz lehetővé a Smart Keyboard és az iPad Pro között” és „biztosítja az áramellátást és a kétirányú adatátvitelt”.) Ez viszont egyben erősen megkérdőjelezhetővé is teszi a kép valódiságát, mert egyelőre nem tiszta minek is kellene Smart Connector bármelyik iPhone modellre.

A kínai képek eredetének próbáltunk utánajárni a kínai oldalakon is, de nem jutottunk nagy eredményre. Annyi tudható, hogy fórumokra érkeztek, ahova állítólag a Foxconntól töltötték fel őket, de persze nem hivatalosan és igazolhatóan.

Szóval, egyelőre távol álljon tőlünk, hogy azt mondjuk, hogy bármi is készpénznek vehető a fenti képek alapján, de mégis érdekes új darabok a találgatások tárházába. Nektek mi a véleményetek ezekrők a lehetséges változtatásokról?  

Forrás: CultofMac, 9to5Mac, Macrumors

A borítókép a 9to5Mac egyik olvasójának (Veniamin Geskin) Photoshop munkája!  

Kapcsolódó cikk:  
Antennacsíkok nélkül érkezhet az iPhone 7?
Így nézne ki az iPhone 7?



Kommentek megjelenítése