Pletykák az új iPhone-ról

Almás Pletykák   |   2015.11.21 - 21:46   |   Írta: Máté Gergő   |   1570
21. nov Pletykák az új iPhone-ról

A legújabb iPhone 4 hüvelykes lesz és az A8-as processzorral érkezhet.

Egy új alma

Az "iPhone 5s Mark II" készülékről elsőként kedden érkeztek hírek a japán Macotakara oldalán. Ez az okos telefon a legújabb A9-es processzor helyett az A8-as chippel lesz felszerelve, ami némileg csalódást okoz. Viszont a 802.11ac szabványú Wi-Fi mellett a Bluetooth 4.1 és a FaceTime HD verziójának megjelenése remekül hangzik. Az újítások többnyire megtalálhatóak a júliusban megjelent iPod-ban. A jelenlegi iPhone 5s 449 dollára kerül, processzora a jól ismert A7-es, hálózati modulja pedig a 802.11n szabványú Wi-Fi-vel üzemel.

Érdekes, hogy a keddi pletykák még azt támasztották alá, hogy az új 4 hüvelykes iPhone az iPhone 6s A9-es processzorával lesz felszerelve, amely 2 GB memóriát nyújt (ez kétszer akkora, mint az A8-as RAM-ja).

De mikor jön?

Ming-Chi Kuo, a neves elemző szerint az új iPhone fém borítást kapna ellentétben az iPhone 5c-vel. A Macotakara információi szerint az "iPhone 5s Mark II" készen áll a tömeggyártásra, azonban Kuo és az IHS szerint a okos telefon csak 2016-ban debütál. 

Végül ismét egy szomorú hír: a 4 hüvelykes iPhone Kuo szerint nem rendelkezik majd 3D Touch funkcióval. Ennek legfőbb oka, hogy a 6s-nek nem szeretnének házon belüli konkurenciát teremteni.

Forrás: appleinsider.com


Kommentek megjelenítése