Már készül az új Apple Watch

Almás Pletykák   |   2015.11.13 - 15:31   |   Írta: Érci Viktória   |   2406
13. nov Már készül az új Apple Watch

Barry Lam elszólta magát...

Apple Watch még javában hódítja a világot, de a Quantana Computer elnöke szerint (ez a vállalat felelős az Apple viselhető eszközeinek gyártásáért), a munkálatok folyatódnak.

Barry Lam egy befektetői találkozón tette az ominózus megjegyzést, miszerint az Apple Watch 2 jobb lesz, mint elődje, és 2016 vége felé várhatjuk a megjelenését. Ennek  hatására útjára is indult a pletyka a kínai médiában, hogy egy kisebb tételt már a következő évben szállítanak majd, a nagyobb rakomány pedig a következő év végén fog érkezni.

Tulajdonképpen nem olyan meglepő a hír, hisz az iPad-ek és az iPhone-ok terén is évente várható a friss széria, de mindig érdekes ezeket a híreket „magasabb körökből” hallani.

A korábbi feltételezések arról szóltak, hogy az új Apple Watch azonos méretű, alakú, és felbontású lesz, mint felmenője, viszont nagyobb akksit kap majd.

A Canalys piackutató cég szerint, az Apple közel  7 millió első generációs órát adott el az indulás óta, ami bőven meghaladja a többi gyártó eladási számait. Ha ez valóban így van, bolondság volna itt megállni…

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése