Hivatalosan véget ér a Beats Music zenei szolgáltatás

Alkalmazások - Játékok   |   2015.11.13 - 11:23   |   Írta: Máté Gergő   |   1084
13. nov Hivatalosan véget ér a Beats Music zenei szolgáltatás

November 30-án állítják le a Beats Music szolgáltatást.

Ez már hivatalos

A Beats Music támogatói oldalán közzétett dokumentum megerősíti, hogy véget ér a szolgáltatás. Minden felhasználói fiókot inaktiválnak és az ügyfelek csatlakozhatnak az Apple Music-hoz.

"Az eddigi beállításokat és tartalmakat mostantól át lehet vinni az Apple Music-ra. Minden zenei élmény megmarad [...] és mégjobb ajánlatokkal várunk titeket, olyan zenékre alapozva, amit már most is szerettek, a 24/7-es Beats 1 csatornával, izgalmas tartalmakkal a kedvenc előadóitoktól és sok minden mással" - áll a közleményben.

Leáll a Sonos is

Ezzel egyidőben szintén véget ér a Sonos, amely jelenleg nem működik együtt az Apple Music rendszerével, de a fejlesztők már dolgoznak a megoldáson, amely állítólag 2015 végére megérkezhet. A lejátszási listák mentésének érdekében a Sonos azt javasolja ügyfeleinek, hogy a Beats fiókukat migrálják Apple Music fiókokká.

Jó hír az almás vállalatnak, hogy zenei szolgáltatására a Beats Music feliratkozók nagyrésze már a start után átváltott, és az Android verzió érkezése után a Google rendszeréről is könnyedén csatlakozhat bárki az Apple Music-hoz.

A Beats Music sorsa már júniusban, az Apple Music kezdetekor megpecsételődött, hiszen azóta nem fogad új regisztrációkat

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése