Dark Mode iPhone-ra, ki-be kapcsolható lassítás az iOS-ben, jailbreak és sok más! [videó]

AlmaBlogger   |   2018.01.22 - 21:48   |   Írta: N Marcell   |   11352
22. jan Dark Mode iPhone-ra, ki-be kapcsolható lassítás az iOS-ben, jailbreak és sok más! [videó]

EverythingApplePro videójából rengeteg értékes információ derül ki.

Az egyik legnagyobb Apple-lel foglalkozó YouTuber, EverythingApplePro tartalmas videóval jelentkezett, melyben több fontos témára is kitér. Lássuk, mi is történik az iPhone-ok világában! 

Akiknek jailbreakelt a telefonjuk, most örülhetnek: megérkezett egy szinte teljes Dark Mode, ami néhány kisebb hiányosságtól eltekintve tökéletesen bemutatja, hogyan is működne a sötét mód az iPhone-okon. Minden, alapvetően fehér felület feketére változik, de nem cserélődnek fel a színek úgy, mint azt a Smart Invertnél teszik (például a billentyűzet szürke marad). A jövőben érkező frissítésekkel személyre szabható lesz, melyik alkalmazásoknál szeretnénk kikapcsolni a beállítást. Ha pedig kiaknáznák az iPhone X organikus OLED kijelzőjét, a teljesen kikapcsolt fekete pixeleknek köszönhetően hatalmas energiamegtakarításokkal járna a mód használata. A fejlesztőt itt találjátok. 

A következő hír szélesebb rétegek számára is fontos: mint azt korábban írtuk Tim Cook bejelentette, hogy kikapcsolható lesz az elavult akkumulátorok miatti teljesítménycsökkentés. A funkció valamelyik jövőbeli iOS frissítéssel fut majd be (valószínűleg az iOS 11.3-ban köszön vissza). A beállításokon belül ki fog bővülni az akkumulátor kezelhetősége, valamint megtekinthető lesz az állapota. Ennek köszönhetően a felhasználó tisztában lesz a telefon energiahordozójának állapotával, valamint meghozhatja a döntést: jobb teljesítmény vagy lassabban romló és stabilabb akkumulátor? Az akkumulátorcsere sikeresen abszolválja mindkettőt, de ha a tulaj mégsem akar szervízhez folyamodni, legalább behatóbban kezelheti majd a telefonját. A nemrég kitört botrányról és az Apple bocsánatkérő leveléről is olvashattok az oldalunkon. 

Ismét kedvező hír érkezett a jailbreak szerelmesei számára. Az Electra fejlesztője, CoolStar Twitteren jelentette be, hogy érkezik a jailbreak az iOS 11.2.x rendszerre. Az időpont egyelőre nem világos, mivel egy újabb kiskaput kell kihasználnia a projekt megvalósulásához, de az érkezése szinte biztos. Az iOS 11.2 nyújtotta extrák mellett lesznek élvezhetők a jailbreak nyújtotta előnyök, viszont fontos, hogyha be akarjátok szerezni, maradjatok a feltüntetett verziószámon. Az esetleges időközben megjelenő iOS 11.3 alatt nem fog működni a jailbreak. 

Az eredeti, angol nyelvű videót itt tudjátok megnézni: 

 

Forrás: Youtube - EverythingApplePro

Kapcsolódó cikkek:

 

MentésMentésMentésMentés


Kommentek megjelenítése