Újabb remek iPad Jailbreak tweak jelent meg [Videó]

AlmaBlogger   |   2014.05.11 - 16:53   |   Írta: Máté Gergő   |   891

A Microsoft egyik legfontosabb ütőkártyája az Apple-el szemben az, hogy az iPad képtelen egyszerre több programot kezelni. Egy új töréssel most ez is megoldottá vált.

Az OS Experience névre keresztelt törés túlszárnyalta a Cydia-t. Valósággal átváltoztatja az iPad-et egy multi-tasking (több alkalmazást szimultán futtató) eszközzé. Telepítés után egymás fölé és alá pakolhatóak vele az alkalmazások a jobb és bal oldalon elkülönítve. Sőt, az OS X-hez hasonlóan kezelhetőek az applikációk.

185582931-798x310

Négyujjas felfelé „húzás” esetén előjön a „mission control” mód, melyben a különböző asztalok cserélhetővé válnak. Ugyanezt lefelé végezve előjön a menü, melyben az applikációk nevei látszanak és eszerint választhatóak ki.

Természetesen az asztalok és programok közötti váltás a legjobb része ennek a törésnek. Az oldalra történő négyujjas érintés pedig kiválóan alkalmas a teljes applikáció váltásra.

osexp2

A változás új magaslatokba emeli az iPad használhatóságát: például a Twitter olvasása közben más egyéb híreket böngészhet. A fejlesztő, aki eswick néven tette közzé újítását a Reddit-en azzal indokolta a jailbreak szükségességét, hogy a hardverben lévő potenciált érdemesnek tartotta kihasználni a szoftverek terén.

osexp3

Ezek után az Apple előtt világos lehet a cél: rácáfolva a Microsoft adujára megteremtheti az OS Experience gyári változatát, ami félóra használat után teljesen más ízt ad az iOS-nek.

http://youtu.be/6SKmiz3WTkY

Forrása: thenextweb.com


Kommentek megjelenítése