Knight Watch・Watchlabor

Alkalmazások - Játékok   |   2019.10.18 - 10:04   |   Írta: Ca$h   |   800
18. okt Knight Watch・Watchlabor

Haladjunk akkor lóugrásban!

Rég volt már hogy játékot teszteltünk mindenki kedvenc Apple Watchján, ennek a legfőbb oka hogy szépen lassan kezdünk kifogyni az írható tartalomból utánpótlás meg igencsak lassan jön. Nagyon úgy néz ki, hogy az emberek nem kedvelik annyira az órás játékokat, ami nagy kár mert én imádom őket. Szóval lassan de biztosan azért mindig jelentkezni fogunk, legyetek türelemmel.

Legújabb alanyunk a Knight Watch ami egy igencsak kellemes sakkos-logikai játék ahol csak és kizárólag a ló bábuval tudunk majd lépkedni. A játék szépen lassan megtanít minket az alapokra, az egymás után következő pályákon bele fogunk melegedni a lólépésben való közlekedésbe. Idővel már mindenhol L-betűket fogunk látni ami nem is baj, mert szükségünk lesz erre a tudásra rendesen. Az aranyérmes teljesítésére egy adott lépésszámon belül kell teljesíteni a pályákat, ha ezt a számot némileg túllépjük akkor ezüstöt fogunk kapni, ha meg nagyon elszállt velünk a ló (éééérted a ló ...) akkor marad a legalja, a bronz érem. Választhatunk Classic, Rush és Daily Mission opciók közül. A klasszikus módban egyik pálya jön a másik után, egyre nehezedő kihívásokkal, szépen lassan belépnek a képbe a többi bábuk is, amiknek ha a látószögébe kerülünk azonnal leütnek minket, a komolyabb pályákhoz már igencsak nagy agymunka szükséges, nem is gondolná az ember milyen sokat ki lehet hozni egy ilyen egyszerű témából. A Rush mód lényege hogy egy adott, rövid időnk lesz arra hogy minél több bábút leüssünk, a cél a minél magasabb pontszám elérése. A napi küldiket teljesítve tudunk aranyat farmolni, amiből meg skineket lehet vásárolni kedvenc lovasunkhoz.

   

A Knight Watch azon kevesek közé tartozik ahol a Watchos változat még a telefonosnál is jobb, valahogy nagyon fekszik ez a stílus az órának, még a játéktípusok is megmaradtak annyi a különbség csupán, hogy a Rush módot Conquestnek hívják. Az irányítás nagyon kellemes, a játékélmény garantált, az egyetlen gond vele talán csak az, hogy rétegjátéknak számít, nem biztos hogy mindenkit érdekelni fog ez a sakkosdi. Akit viszont igen az imádni fogja, az unalmas wécén töltött percek alatt. Viszont az 1.99$-os árcédulát kicsit soknak tartottam, tudom nem sok pénz ez, de inkább a 0.99-es kategóriába tartozik, legalábbis szerintem.

Szerintünk: 3/5

 

 

A játék 1.99$-ért letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése