Fired Up!・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.09.28 - 18:27   |   Írta: Ca$h   |   1412
28. szept Fired Up!・Ismerkedő

Fired Up, avagy "Tűzz felfelé!", úgy szó szerint!

A Fired Up egy újabb ékes példája annak, mennyire felhígult a piac. Már minden szemetet átengednek a rostán, mindegy mi az, csak minél több cucc legyen az App Store-ban, hozzuk a napi limitet, különben Tim bácsi mérges lesz. Hát igen, gondolom már kitaláltátok, hogy a Fired Up egy piszkosul rossz játék.

Főszereplőnk egy pocakos, jópofa tűzoltó, aki úgy döntött, nem kísérletezik tovább az életveszélyes és még ráadásul végtelenül lassú létrázós módszerrel, a rövidebb utat válassza. Tehát átverve a fizika meglepően rugalmas törvényeit, maga alá teszi a tömlőt és full erőre kapcsolja a vízsugarat. Ezzel tulajdonképpen repülni fog, mint Superman. No, persze nem olyan szépen és irányíthatóan, hiszen a ház egyik falától a másikig pattan. Nekünk tulajdonképpen csak annyi beleszólásunk van az eseményekbe, hogy ki-be tudjuk kapcsolni a vízsugarat, ezzel tudjuk befolyásolni, hogy mikor, milyen erővel repüljünk tovább.

Az ablakokból csak úgy kicsapnak a lángok, emberek sikoltoznak segítségért, de mi csak vígan repülünk egyre magasabbra és magasabbra. Ez mind szép és jó lenne, ha képesek vagyunk megtanulni a játék meglehetősen egyedi és végtelenül bosszantó fizikáját. Én képtelen voltam ennyi idő alatt belejönni, úgyhogy rage quit+deleteltem egy gyorsat, és bevallom nagyon jól esett.

Ez a szépsége a Ismerkedő rovatunknak: a cél megismerkedni egy játékkal és leírni az első benyomásunkat róla. Nem kell vele szenvedni órákig, napokig, hetekig, alaposan kiismerni minden csínját-bínját, itt az első megérzés számít. Ami jelen esetünkben a következő: semmilyen körülmények között ne próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése