Panic Drop・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.09.03 - 21:12   |   Írta: Ca$h   |   1504
03. szept Panic Drop・Ismerkedő

Van a régi bölcs mondás miszerint, ami nem öl meg, az erősebbé tesz…

A Panic Dropban az a helyzet, hogy az égvilágon minden megöl, esélyünk nincsen megerősödni. Tulajdonképpen eleve, ami velünk történik borzalmas, hiszen csúszunk és zuhanunk megállás nélkül, csak akadályokkal és a halál ezer arcával lesz dolgunk. Joggal merül fel bennünk a kérdés mégis mire fel történik mindez?

Szerencsére „hősünk” csak egy fekete kocka, Rambo szalaggal a fején, két fehér pöttyel a szeme helyett, szóval ő nem fog filozófiai mélységekbe bocsátkozni, hogy vajon mi az, ami vele történik és miért is van mindez. Ha lenne is ilyesmire affinitása, nem jutna túl sokáig a gondolatmenetben, hiszen úgy nagyjából 5-10 másodpercen belül meg is hal a szerencsétlen. Az akció folyamatos, csak csúszunk lefelé szüntelen, egy jó egyujjashoz méltóan nem is lesz más dolgunk, mint a képernyőt megérintve ugrani, amikor kell. A gond csak az, hogy a fizika törtvényei valahogy nagyon furcsán viselkednek. Eleinte nehéz dolgunk lesz a szabályok kiismerésével, de aztán bele lehet jönni ebbe is. 

A játéknak mind a grafikája, mind a hangok és „zenék” a klasszikus, ősrégi árkád játékok hangulatát idézik fel bennünk. Engem például a hangok annyira idegesítettek, hogy ki is kapcsoltam őket. De magával a játékkal azért el lehet lenni, ha éppen nincsen semmi más a telefonunkon. Mélységekre és komoly játékélményre senki se számítson, pontosabban mondva mélység mégis van benne, éppenséggel végtelen, mert megérkezni az aljára sosem fogunk, vagy lehet, hogy mégis, csak nekem nem volt időm eljutni odáig. Középszerű cucc, de kipróbálni azért érdemes.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése