Microsoft kártyajátékok érkeznek Android és iOS rendszerre

Alkalmazások - Játékok   |   2016.08.24 - 20:49   |   Írta: Máté Gergő   |   2258
24. aug Microsoft kártyajátékok érkeznek Android és iOS rendszerre

A Microsoft az almás és az Android telefonoknak is elérhetővé teszi a Solitaire Collection játékokat.

A Solitaire Collection az egyike azon kevés játékoknak, ami a Microsoft Windows 10-es operációs rendszeren előtelepítve megtalálható. Ezek az egyszerű játékok, mint például a pasziánsz könnyen függőséget okozhatnak és ez a „veszély” mostantól az Android és iOS felhasználókat is fenyegeti.

A Microsoft megerősítette, hogy a Solitaire Collection hamarosan elérhető lesz Android és iOS operációs rendszeren. A játékok még a mai napig fejlesztés alatt állnak. A redmondi vállalat pedig folyamatosan keres tesztelőket, hogy megfelelő visszajelzések alapján tudják egyre jobbá tenni a játékokat.

Azok, akik regisztrálnak a béta programba, hozzáférést kapnak a Solitaire Collection-höz, bármelyik platformon, illetve bekerülnek a Microsoft Casual Games Inner Circle tagjai közé.

 „Van iPhone, iPad vagy más iOS/Android eszköze? Ha igen, akkor pár érdekes hírrel szolgálunk Önnek: a fejlesztés alatt álló Microsoft Solitaire Collection játékokhoz keresünk szenvedélyes Solitaire játékosokat, hogy a tesztelésbe segítsenek.  Jelenleg a béta változata érhető el a játéknak, hiszen folyamatosan dolgozunk rajta, hogy Android és iOS készülékeken is megfelelően működjön. Mint a Microsoft Casual Games Inner Circle értékes tagja, szeretnénk, hogy az elsők között légy részese a béta programnak, és visszajelzésedből értékes tapasztalatokat szerezhetünk.”

Ami a követelményeket illeti, a játék iOS 8 vagy annál újabb, illetve Android 4.4 vagy frissebb verziójú operációs rendszeren fog futni. Legalább 480 x 800 pixeles felbontású kijelzőre van szükség mindkét platformon. Tartsuk szem előtt azt is, hogy a játék már elérhető a Windows Phone felhasználók számára.

Forrás: hasznaltandroid.hu


Kommentek megjelenítése