Polyforge・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.08.24 - 19:21   |   Írta: Ca$h   |   1692
24. aug Polyforge・Ismerkedő

Telefon bekapcs, zene indul, relaxációs program folyamatban…

A Polyforge egyike azon játékoknak, ami már rögtön az elején felhívja a figyelmünket arra, hogy a teljes élvezet érdekében használjunk fejhallgatót. Szeretem az ilyen gémeket, mert ez egyfajta biztosíték arra, hogy minőségi soundtrackkel lesz dolgunk, vagy éppenséggel a hangeffektek olyan élethűek, hogy érdemes kihallani minden apróságot. Mindegy melyikről van szó, a minőség garantált.

Az erősen pozitív start ellenére a Polyforge nem vizsgázott valami jól nálam. Tény, hogy a hangok minőségiek, ahogyan a játék alatt duruzsoló elektronikus orgia is. De maga a játék nem elég jó, nem üti meg nálam azt a szintet, hogy felsóhajtsak magamban és azt mondjam, hogy HÚ nagy betűvel! A játékmenet egyszerűsége nem akadály, nem negatívum, igaz csak annyit kell tennünk, hogy a középen lévő sokszög minden egyes oldalát telibe találjuk a körbe-körbe forgó kis kurzorszerű izével. Ha ez sikerült, a szögek száma eggyel nő és kezdődhet minden elölről, ha hibázunk akkor viszont az alakzat mérete csökkenni fog, ezzel együtt annak az esélye is, hogy ne hibázzunk újra.

Enyhe csalódottságomon az sem segített igazából, hogy pár perc játék után megkérdezik tőlünk, hogy szeretnénk-e, ha eltűnnének a reklámok pár dodóért, ha nemet válaszolunk akkor meg rögtön a pofánkba vágnak egy videót, ezzel újfent megcsappantva a mobilnetemet. Nem szeretem az ilyesmit, ideges leszek tőle és minden lelkesedésem elszáll, főleg akkor, ha eleve nem volt túl sok.

Szóval a Polyforge mind látványra, mind pedig hangra egy minőségi produktum, a játékmenet ezzel ellentétben már megkérdőjelezhető. Ahogyan az agresszív üzletpolitika is egy olyan dolog, ami rendszeres, mindennapos mobilgémerkedés után már borzalmasan lehangoló tud lenni.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése