Foci EB: Hírek, első kézből a mobilodról!

Alkalmazások - Játékok   |   2016.06.21 - 16:23   |   Írta: Pausch Rita   |   3393
21. jún Foci EB: Hírek, első kézből a mobilodról!

Az UEFA hivatalos mobil alkalmazása minden EB drukkernek hasznos lehet.

Szurkolási lázban ég Európa és mi, magyarok is, hiszen végre, sok év után, saját csapatunkért szoríthatunk. Most pedig szeretnénk ajánlani nektek egy olyan alkalmazást, ami igazán hasznos lehet az EB idejére.

Az UEFA saját mobilalkalmazása az, UEFA EURO 2016 Official App, az iOS (és Android) készülékekre is ingyenesen elérhető.

Az app letöltése után beállíthatjuk kedvenc csapatunkat és kedvenc játékosainkat is, majd a jobb felső sarokban elhelyezett Next feliratra kattintva továbbléphetünk. Engedélyezhetünk push üzeneteket, vagy nem. Majd a kiválasztott csapatról komplett áttekintést kapunk, ami innentől az alsó menüsorból elérhető.

A főoldalon mindig láthatjuk a soron következő meccsek adatait, sőt azt is, hogy melyik csatornán tekinthetjük meg a mérkőzést.

Vérbeli drukkereknek igazi csemege, de hasznos lehet azoknak is, akik csak tudni szeretnék, hogy épp ki hol tart, mikor játszik, stb. Sőt, azok, akik úgy döntenek, hogy egy-egy meccsre szívesen odautaznának, még jegyeket is vásárolhatnak az alkalmazásból!

Az app letölthető az App store-ból. Innen!    

Hajrá Magyarország!

Kapcsolódó cikk:
Foci Eb: az iPhone-od segít terrortámadás esetén


Kommentek megjelenítése