Raid HQ・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.06.08 - 19:09   |   Írta: Ca$h   |   1891
08. jún Raid HQ・Ismerkedő

Rambo… Metal Slug… Clash of Clans… Clash Royale… Raid HQ. Az evolúció felállt, mi kell még?

A Raid HQ semmilyen szinten nem tartalmazza az eredetiség szikráját sem, ahogyan az a bevezetőből is kiderült. Minimum négy legendás játékból és filmből lopták az ötleteket. DE! Be kell ismerni, hogy ha loptak is, azt zseniálisan tették. A Raid HQ egy piszkosul élvezetes anyag, kár lenne elhaladni mellette, vagy semmibe venni értékeit.

Ahogyan az lenni szokott, a játékmenet három részből tevődik össze. Lesz egyrészt egy csapatunk, amit fejleszteni kell, illetve abban reménykedünk hogy RNGesus dobni fog nekünk olyan kártyákat amire éppen szükségünk van. A csapatunkkal támadni tudunk, minél több kártya áll a rendelkezésünkre annál változatosabb teamet tudunk összeállítani, illetve fejleszteni is akkor tudjuk kedvenceinket, ha éppen elég lapot kaptunk a sorstól. Aztán lesz egy bázisunk, amit teljesen hagyományos módon pénzért tudunk fejleszteni, nyilván a védelem nyersanyagaink óvására lesz fejlesztve, a kérdés már csak az, hogy más játékosok mennyire erősek, ha támadásról van szó. 

Végül pedig, de nem utolsó sorban, ott lesz a támadás, amit nyilvánvalóan a kiválasztott csapatunkkal tudunk véghezvinni. Itt lesz egy érdekesség, ami a színek szerinti támadások egymáshoz való viszonyulása. Olyan ez, mint a szerepjátékokban az elemek körforgása. Összesen ötféle szín lesz és mindegyik szín erősebb az egyiknél, illetve gyengébb a másiknál. Szerencsére az AI segíteni szokott nekünk. Ha elengedjük a képernyőt akkor nyilak segítségével próbál nekünk jelezni a gép, hogy az adott karakterünk éppen erősebb vagy gyengébb, mint az adott ellenünk felvonuló színben rohamozó ellenfelek. Szóval nekünk nincsen más dolgunk, mint minden egyes szegmensnél arra figyelni, hogy emberünk a lehető legjobb színben tisztelegjen.

A Raid HQ kiválóan játszható mindenféle ráköltés nélkül, tény viszont, hogy belépve a VIP Clubba – fizetős tartalom – hatalmas előnyökre tehetünk szert, ha úgy éreztük rászánunk pár forintot a játékra, ha már ilyen komoly cuccot hoztak össze nekünk a fejlesztők.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése