Mit fogadjunk meg az újévre?

Alkalmazások - Játékok   |   2015.12.31 - 09:06   |   Írta: Máté Gergő   |   1438
31. dec Mit fogadjunk meg az újévre?

Eljött az újévi fogadalmak napja, megmutatjuk mi segíthet betartani őket.

Siker vagy bukás?

Sokan minden évvégén hasonló dolgokat ígérnek meg, amiket aztán kevés sikerrel tudnak betartani. Ilyen a leszokás a dohányzásról, a fogyás, vagy a kevésbé stresszes életvitel. Összegyűjtöttünk néhány applikációt, ami segíthet elérni a nagy célokat.

Daily Yoga​

Ezzel a programmal ötszáznál is több jóga pozíciót próbálhatunk ki (5/10/15/20/30/45 perceseket), és a megfelelő relaxáció (stressz csökkentés) érdekében meditációs gyakorlatokat is végezhetünk. Az alkalmazás képes együttműködni az Apple Health (Egészség) applikációval, így nyomon követhetjük az eredményeinket. A Daily Yoga kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott.

Az applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ról.

Smoke Free

Húsz különböző módszert tartalmaz, melyekkel leszokhatunk a dohányzásról. A program olyan statisztikákkal próbálja tudatosítani a helyes döntést, mint a "dohánymentes napok száma", az "el nem szívott cigaretták száma" és a "visszanyert idő mértéke". A David Crane által fejlesztett Smoke Free tudományos elveken alapul és a beszámolók alapján nagyon hatásos.

Az applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ról.

Relaxing Sounds

A Sonotap alkalmazásával az esőzés, a pattogó tűz, vagy egy békés tó hangját hallgathatjuk. Éjjelre beállíthatunk egy időzítőt, hogy alvás közben is pihentesse elménket. A program képes a háttérben is futni, így bármikor hallgathatjuk a stressz oldó hangokat.

  A Relaxing Sounds ingyenesen letölthető az App Store-ról.


Kommentek megjelenítése