A Microsoft szelfi programot készített iPhone-ra

Alkalmazások - Játékok   |   2015.12.30 - 21:49   |   Írta: Máté Gergő   |   3753
30. dec A Microsoft szelfi programot készített iPhone-ra

A program hihetetlen módon a Microsoft Selfie nevet kapta.

Arcátlan?

Évvégére kaptunk egy iOS programot a Microsoft-tól, ami nem a produktivitással kapcsolatos, csak egy szimpla szelfi szoftver. Az alkalmazásban beállíthatjuk a színegyensúlyt, a felületek korrekcióját, és a fényerőt, hogy minél jobb fotókat készíthessünk. Az applikáció a Lumia Selfie (egy korábbi Windows Phone program) átgondoltabb változata. 

Intelligens kezelés

A Microsoft Selfie jó példája annak, hogy az eszközök mennyire kifinomult elemzésekre képesek. Egy áprilisban bemutatott Microsoft szoftver megtippeli a fotó alapján a rajta szereplő emberek életkorát. Az új szelfi applikáció leírásában szerepel, hogy az "életkor, nem, bőrszín" és egyéb adatok alapján képes előnyösen kiemelni a fotóink színeit. 

Szűrés

Összesen 13 szűrő közül választhatunk, amelyek mindegyike eltünteti a hibás részeket és különböző hatásokat ad a képünkhöz (ezek olyan fantázianeveket kaptak, mint például az "1965" és a "BlueDawn"). A "compare" (összehasonlítás) gomb segítségével a feldolgozatlan képet is megtekinthetjük.

Rövid vélemény: remek dolog, hogy a Microsoft komolyan veszi az iOS rendszerű eszközökre megjelenő szoftverek programozását, de sokat elárul a saját Windows Phone rendszeréről, hogy a vállalat Apple termékekre szánt alkalmazásai sokkal minőségibbek.

A Microsoft Selfie letölthető az App Store-ról.

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése