Van gyógyír a feleslegesen mentett képekre

Alkalmazások - Játékok   |   2015.08.19 - 14:45   |   Írta: Érci Viktória   |   835
19. aug Van gyógyír a feleslegesen mentett képekre

A WhatsApp nem törhet többé borsot az orrunk alá.

A  WhatsApp egy igen népszerű üzenetküldő alkalmazás, melynek 200 millió aktív felhasználója van naponta, 2013 és 2015 áprilisa között pedig több mint 800 millióan töltötték le.

Mint versenytársának (a SnapChatnek), a WhatsAppnak is meg van az a kellemetlen mellékhatása, hogy minden egyes képet és videót lement a Camera Roll mappádba. Igen kínos pillanatokat okozhat ezzel, miközben épp az anyukád előtt pörgeted át a képeidet, hogy megmutathasd neki, ahogyan Cirmi cicád édesen szundikál a párnádon. Ez pedig minden egyes pikáns videóval, amit a barátaidtól kaptál, egyre aggasztóbbá válik majd, szinte megbéklyózván az iPhone-od.

Hogy elkerülhesd ezeket a szituációkat, kiiktathatod ezt a funkciót. Megmutatjuk, hogyan:

  1. Az alkalmazáson belül, a képernyő jobb alsó sarkában nyomj a „Beállítások”-ra!
  2. Ezután a „Chat beállítások” menüpontot válaszd! Itt változtathatod meg a chat hátterét, és itt állíthatod be a beérkező fájlok letöltésével kapcsolatos paramétereket is.
  3. És igen, jól látod: a „Bejövő média mentése” felirat melletti kapcsolót érintve tudod megszűntetni ezt az állapotot. Természetesen bármikor visszakapcsolhatod majd az automatikus mentést is, de ezentúl a telefonod csak parancsra tárolja majd a beérkező fájlokat.

Gratulálok, ismét szabad vagy! Többé nem kell féltened a telefonod, senki sem fog olyat látni, amit Te nem akarsz.

Ui: A vibernél is kikapcsolható ez a funkció.

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése