Ezzel az alkalmazással úgy néz ki a droidod, mintha Apple Watch-ot viselnél

Alkalmazások - Játékok   |   2015.08.19 - 14:58   |   Írta: Érci Viktória   |   1279
19. aug Ezzel az alkalmazással úgy néz ki a droidod, mintha Apple Watch-ot viselnél

Egy lépéssel közelebb hoz az Apple-höz.

Az Apple Watch sosem fog Androidos okos telefonnal működni. Ez azt jelenti, hogyha Android fan vagy, de szereted az Apple Watch szoftverének grafikáját, két választásod maradt: vagy szerzel el egy iPhone-t, vagy telepíted az alkalmazást, aminek segítségével Androidos okos órád képernyőjét, az Apple Watch egyfajta virtuális klónjává változtathatod.

Az applikáció neve „Bubble Cloud Launcher”, és ingyenesen letölthető a Google Play áruházból. Persze van belőle prémium változat is, annak az ára 2.99 dollár. Az app az összes meglévő alkalmazásod ikonját az Apple színes „buborék köntösébe” bújtatja majd.

Itt megnézhetitek működés közben.

 

 

A Bubble Cloud Launcher egyik kifejezetten előnyös tulajdonsága, hogy könnyedén és teljes mértékben testreszabható. Az alkalmazás beállítás menüpontja alatt, szinte minden alakítható: az óra számlapja, a háttér, az érintőképernyő érzékenysége, stbstb.

Ha pedig a prémium verzióra váltasz, e-mailezhetsz az órádról, több képernyőn át bővítheted a widgeteket, vagy épp parancsikonokat hozhatsz létre a kapcsolataidnak, és még sokáig sorolhatnám a plusz funkciókat... Egyébként a Bubble Cloud Launchert beállíthatod más Androidos eszközeiden is, azokon is ugyanúgy működni fog.

John Grubber, az Apple egyik fejlesztője gúnyosan megjegyezte, hogy a Bubble Cloud Launcher kísértetiesen hasonlít a watchOsra… Ez persze nem feltétlenül baj, mert akár vehetjük úgy is, hogy ez az alkalmazás lehet az első lépés az Android felhasználóknak az Apple felé.

Forrás: CultofAndroid


Kommentek megjelenítése