Lick ‒ Egy igazi őrültség!

Alkalmazások - Játékok   |   2014.03.13 - 08:44   |   Írta: Pausch Rita   |   972
13. márc Lick ‒ Egy igazi őrültség!

Ezt nyalhatod!

Néha az embereknek hiányoznak bizonyos képességei. Olyan képességek, amik összefüggésben vannak a szerelmi életükkel, ha értitek mire célzok... A kérdés már csak az: milyen messzire mennének el, hogy fejlesszék ezeket? Esetleg még az iPhone (iPad) készülékeken is hajlandóak lennétek gyakorolni? Még akkor is, ha ez nem feltétlenül száz százalékig higiénikus?
A Lick egy olyan nagyon is fontos témát érintő internetes alkalmazás, ami könnyedén választ adhat egy igazán kényes kérdésre. De mit lehet tenni? A szerelem egy csatatér, a háborút meg tudjuk, hogy az erősebb nyeri.

A Lick egy olyan webes alkalmazás, ami segít, hogy (tényleg intim kapcsolatba kerülj iEszközöddel) fejleszd a nyelvtechnikád. Mivel nem lehet mindenki „nyelvzseni”, íme, a világ legkülönlegesebb nyelvtanfolyama. Szó szerint. Leginkább érintőképernyős jószágról van értelme elemző vizsgálat alá vonni és azt is lehetőleg inkább otthonról. (Már a környezetünk érdekében...) Miután csatasorba állítottuk az iOS eszközt, hamar meglátjuk, hogy az ujjainkra itt már semmi szükség, egész egyszerűen a nyelvünkkel irányíthatjuk az app-ot.

Lick-app-2

Ha bátran belevágtok, három különféle gyakorlat is rendelkezésre áll a nyelvedzéshez. Az első szinten egy villanykapcsolót kell kezelnetek, ahányszor csak tudjátok fel-le. A második gyakorlatban ceruzahegyezés a dolgotok, míg a harmadik pályán egész egyszerűen szabad stílusban egy labdát kell megóvni attól, hogy leessen. Ismétlem: mindent nyelvvel! Egy kijelzőn. Egy telefonon, vagy egy iPaden…

Vannak higiéniai kételyeitek? Jogos. Akárhogy is próbálom finoman tálalni, azért ezeket az eszközöket bizony hurcoljuk magunkkal mindenfelé, néha kevésbé gusztusos helyekre, arról nem beszélve, hogy hányszor érintjük nem éppen tiszta kézzel… Nem kell ecsetelni, egy korábbi cikkben már volt szó a bacikról.
Ezért a felelős újságírás jegyében adunk néhány tanácsot a készülék előkészítésére is!

Több lehetőség is rendelkezésetekre áll:

  1. Aki beruházott egy telefonszappanra, az használja a gyakorlás előtt és utána is! (Telefonszappan = uv-s vagy ultrahangos  telefontisztító készülék)
  2. Vásároljunk a patikában kapható alkoholból és mielőtt bármilyen nyalakodásba fognánk, szépen tisztítsuk le a képernyőt!
  3. Amolyan jó magyar ember módjára öblögessünk minél magasabb alkoholtartalmú pálinkával a művelet előtt, majd a biztonság kedvéért utána is…

Mi az utóbbi lehetőséget kiemelten javasolnánk elszánt, tanulásra hajlandó, leendő nyelvészeknek, különösen azért, hogy elcsendesítsük a fejekben zakatoló mondatot: „Mégis mi a fenét csinálsz?”. 
A kockázatok és mellékhatások tekintetében pedig mindenki kérdezze meg terapeutáját vagy józan eszét!

Itt tessék keresni: Lick this app!

Kapcsolódó cikk:
Így tisztítsd az Apple eszközeidet!
Tisztafon



Kommentek megjelenítése