Öt remek Bluetooth-hangszóró amit érdemes meghallgatnod mielőtt vásárolsz

Tippek és trükkök   |   2019.06.28 - 15:23   |   Írta: H.A   |   11424
28. jún Öt remek Bluetooth-hangszóró amit érdemes meghallgatnod mielőtt vásárolsz

A hangzástól az ár-érték arányig itt megtalálod a legjobbakat.

Beléptünk a kertipartik és a házibulik legfőbb szezonába. Az iskola végeztével egyre többen töltik otthon és a szabadban az időt, a zene pedig gyakran elengedhetetlen kelléke akár a kertipartiknak, de egy otthoni takarításnak is. Szerencsére jópár éve már divatba jöttek a vezeték nélküli hangszórók, vagyis nem kell keresztülhúznunk a hosszabbítót az udvaron néhány órányi zenei aláfestéshez.

Aki még nem szerzett be bluetooth-os hangszórót, de tervezi, annak most szerencséje van, hiszen az AndroidAuthority szakoldal összeszedte a nyár eddigi legjobb ajánlatait. Lássuk.

JBL Charge 4

A JBL üdvöskéjével egyszerűen nem lőhetünk mellé – írják a szakértők. Az akár több mint tíz órás folyamatos zenelejátszásra alkalmas hangszóró a meglepően jó hangzása és a vízállósága miatt ért el nagy sikert a piacon. A tesztelők szerint csak úgy ömlik a basszus a Charg 4-ből. Az eszköz USB-C-n keresztül tölthető, de ami még jobb, hogy USB-A kimeneten keresztül akár powerbankként is használhatjuk egy mobil számára. Az ár természetesen a logóhoz és a minőséghez méltó, így sokakat ez rettenthet el a döntéstől.

Marshall Stanmore

A Marshall Stanmore jóval inkább az „audiophile”-oknak teremtetett. Az RCA, aux és bluetooth bemeneteket is felsorakoztató hangszóró nem esik a vezeték nélküli kategóriába, vagyis elengedhetetlen a tápcsatlakozás. Ennek ellenére a megnyerő dizájn és a kiváló hangzás kárpótolja azokat, akik a legmagasabb frekvenciák hoznak lázba. Az anyaghasználatot egyértelműen kimaxolták a gyártónál, ami valóban elengedhetetlen, ha a legjobbra vágyunk.

Sony SRS-XB41

Az IP67-es por- és vízállósággal felruházott XB41 dizájnja sok fiatalt első ránézésre megnyer. A hangszórókat és az egész házat körülvevő színváltós LED-ek biztosan megadják a bulihangulatot, miközben egyáltalán nem szegényes a Sony hangzása sem. A párosítás felgyorsításáért a beépített NFC felel, az eszköz pedig kezeli az AAC és az LDAC audióformátumokat is. A gyártó szerint az XB41-en keresztül akár egy teljes napig is szólhat a zene, egyetlen feltöltéssel, ami biztosan több, mint amire szükségünk lehet.

UE Boom 3

A listát elnézve az nem számít nagy dolognak, ha egy bluetooth-os hangszóró mutat valamilyen szintű vízállóságot, de az UE Boom 3 még lebeg is, amivel a medencés bulik legjobb választásává is válhat. Akkor sem kell aggódnunk, ha csónakázni vagy horgászni visszük a Boomot, hiszen ez biztosan nem merül el a fenékre, vagy lesz baja a víztől. A kis méretnek köszönhetően ez a hangszóró akár egy pohártartóban is elfér, miközben az ereje és a hangzása teljesen meghazudtolja a paramétereket.

Anker Soundcore Flare

Az Anker Soundcore Flare a lista pénztárcabarát pontja. A költséghatékonyságról ismert márka üdvöskéje meglepően jó minőséggel és IPX7-es vízállósággal kecsegtet azoknak, akik túlzásnak érzik a több tízezer forintos hangszórókat. A kis méret jól jön, mikor egy hátizsákkal kell megoldani a túrát, a saját okosmobilos alkalmazásban pedig akár a hangzáson is finomíthatunk egy keveset. Egy színváltós LED is elfért a hangszóró alján, bár ezért dizájn elismerést biztosan nem zsebelnek be a srácok. Mindenesetre a Soundcore jó választás, ha a lehető legtöbbet szeretnénk kapni a pénzünkért.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése