Tipp: Így szüntesd meg az Apple Music előfizetésed, az ingyenes próbaidőszak lejárta előtt

Tippek és trükkök   |   2015.09.30 - 15:17   |   Írta: Érci Viktória   |   3305
30. szept Tipp: Így szüntesd meg az Apple Music előfizetésed, az ingyenes próbaidőszak lejárta előtt

Ha eddig nem merted kipróbálni, mert nem tudtad, hogyan mond le, hát itt a tuti módszer!

Hivatalosan is itt a szeptember vége, az Apple Music ingyenes próbaverziója felett ketyeg az óra, azok, akik elsőként kezdték használni a trial verziót, októbertől 4,99 eurót követel majd érte az Apple. A vállalat még egy utolsó drukkal megpróbálja mindenkire rátukmálni a zenei szolgáltatását, aki eddig még nem vette igénybe.

A szemfülesek megúszhatják ezt az összeget, megmutatjuk, hogyan:

 

 

A beszüntetéshez először is nyissátok meg az Apple Music profilotokat, a bal felső fej ikont érintve.  Itt válasszátok az Apple ID megtekintését, majd azon belül a (előfizetések) kezelés menüpontot. Itt megtaláljátok melyik előfizetést választottátok, és alul, az automatikus megújítást kiiktatva tudjátok kikerülni a fizetési kötelezettséget.

Én, személy szerint, csak most kezdem a próbaverziót, mert végre látom, hogy kiléphetek majd belőle, ha nem vagyok elégedett a szolgáltatással. Gondolom, lesznek még vele így páran, és nem lenne rossz, ha megosztanák velünk tapasztalataikat azok, akik már használják egy ideje az Apple Music-ot. Mindenesetre holnap eldől, hogy sikerre vagy kudarcra van ítélve, mert ez nyilván attól függ, hogy hányan hajlandóak érte fizetni is.

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése