iPhone 12 és iPhone 12 Pro a legkeményebb iPhone - Törésteszt [videó]

Tesztek   |   2020.10.24 - 15:18   |   Írta: H.A   |   5655
24. okt iPhone 12 és iPhone 12 Pro a legkeményebb iPhone - Törésteszt [videó]

Jól teljesít az Apple kerámia bevonata az új iPhone modellek kijelzőjén!

Megérkeztek az első töréstesztek is az új iPhone 12 és 12 Pro készülékekről. Bár az Apple bemutatón mindenki csak mosolygott az Apple új PR fogásán a "Ceramic Shild" vagy is Kerámia Pajzs névre hallgató bevonaton ami az új készülékek kijelzőjét védi. Ezt a kerámia bevonatot kapja meg minden új generációs iPhone modell kijelzője, és így az Apple bevallása szerint 4x nagyobb ütésállósággal bír mint a jelenlegi okostelefon kijelzők többsége. Most nagyon úgy fest még is ér valamit az új technológiaja.

 

 

EverythingApplePro EAP  kitett egy töréstezst videót a YouTube csatornájáraamiben igen jól teljesítenek az új iPhone 12 modellek a viszgán, a készülékek háza meghajlott, a hátsó üveg felület porrátröt, de kijelző sértetlen maradt. Így nála egyértelműen megkapták a jelenlegi legstrapabíróbb iPhone kinevezést.  

 

 

Közben felkerült még egy remek videó a YouTube-ra, MobileReviewsEh töltötte fel amiben egy iPhone 11 és iPhone 12 modellt hasonlít össze. A videóban egy nyomást érzékelő műszerrel törik össze a telefonok kijelzőtjét, itt is nagyságrendekkel jobban teljesít az új modell.

 

 

Kapcsolódó tartalmak:
Kommentek megjelenítése