iPhone XS kicsomagolás Bécsből, az Apple Store elől! [videó]

Tesztek   |   2018.09.22 - 11:15   |   Írta: N Marcell   |   7415
22. szept iPhone XS kicsomagolás Bécsből, az Apple Store elől! [videó]

Villámgyors iPhone XS unboxing videó, egyenesen a bécsi Apple Store elől.

Sorba álltunk az új iPhone-ért, de megérte. Nem is kellett túl sokáig mennünk érte, hiszen Ausztria már első körös ország, ott tegnap reggel kaphatóvá vált a XR, XS és XS Max. Az idő kicsit hosszabb volt, amit álldogálással töltöttünk, hiszen majd fél napig kellett elütnünk valahogy az időt az osztrák sétálóutcán.

Kezünkben az iPhone-nal aztán nem rohantunk egyből haza. Nem is csoda, hiszen legalább egy kávét illik ilyenkor még lenyomni, mielőtt hazaindul az ember. Tényleg hosszú volt a sor. Az pedig már csak preferencia kérdése, hogy ki hol csomagolja ki az eszközt. Van, aki vár addig, míg az otthon kényelmében húzhatja le a nylont, míg mások már az autóban felpattintják a dobozt. Meg volt olyan is, amikor a srác a bolt ajtajában a kamerák előtt bontotta rosszul a megszokott csomagolást, így az iPhone egyből a betonnak vette az irányt, arccal. Mi nem vétettünk ilyen bakit. Fogtuk, és a bolt előtt étteremnél csillapítottuk azt a kíváncsiságunk, hogy mit rejt az iPhone XS doboza. Lássuk:

 

Mint láthatjuk, az Apple ezúttal elvett.  Szinte minden a jól megszokott módon érkezett, kivéve a Lightning – 3,5 mm-es jack adapter, ami nincs. Ha pedig otthon sincs, akkor a kicsomagolás után fordulhatunk vissza a boltba, hogy kérjünk még egy átalakítót is. És akkor már egy új töltőre is beruházhatunk, mert a gyári még mindig nem képes gyorstölteni. Sajnos.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése