Sokat várhatunk a most megrendelt iPhone 13 mobilokra

Tech Hírek   |   2021.09.20 - 13:04   |   Írta: L Ferenc   |   2337
20. szept Sokat várhatunk a most megrendelt iPhone 13 mobilokra

Elsősorban az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max készülékek esetében hosszú a szállítási idő.

Az Apple a múlt hét elején leplezte le idei új csúcsmobiljait, a szuperkompakt iPhone 13 minit, az arany középutas iPhone 13-at, a fejlett kamerás iPhone 13 Prót és a mindent bele kategóriás hatalmas iPhone 13 Pro Maxet. A készülékek közös vonása, hogy múlt péntek óta vesznek fel rájuk előrendeléseket, a kereskedelmi forgalmazásuk pedig e hét pénteken, vagyis szeptember 24-én kezdődik meg.

Arra azonban még véletlenül sem szabad mérget venni, hogy a most megrendelt iPhone 13-asok garantáltan kézbe vehetők lesznek most pénteken. A drágább iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro készülékek esetében 4-5 hetes szállítási határidőt jelez előre az Apple, ami azt jelenti, hogy ezeket a telefonokat leghamarabb október 22. magasságában lehet majd átvenni. 

A késedelmes szállításnak több oka is lehet. Az egyik, hogy az említett okostelefonok iránt világszerte hatalmas érdeklődés mutatkozik, a másik pedig, hogy az Apple a piaci startig egyszerűen képtelen volt megfelelő mennyiségű készüléket legyártani. És természetesen ez a két ok egyszerre is adott lehet. 

Az olcsóbb iPhone 13 minire és iPhone 13-ra vágyók számára jó hír, hogy ezekre a mobilokra az Apple szeptember 24-27 közötti szállítást vállal. Persze itt is akad kivétel, mint amilyen például a kék, éjfekete és csillagfény színű 128 GB-os iPhone 13, melynek kapcsán 2-3 hetes szállítási határidőről tesz említést a gyártó, ez pedig azt jelenti, hogy ezeket a készülékeket leghamarabb október 8-án lehet majd átvenni. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése